facebook

Ovo su najlepše plaže sa belim peskom

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Plaže sa belim peskom su sinonim za egzotične letnje destinacije. Ove plaže u svakom od nas bude želju za odmorom i avanturom. Beli pesak potiče od koralnog izmeta nekih vrsta riba, ali nas to ne ne ometa da uživamo u bosnogim šetnjama po belom peščanom prostranstvu. U ovom tekstu ćemo predstaviti pet najlepših plaža sa belim peskom.

  1. VAJTHEJVEN, AUSTRALIJA

  San snova! Mesto kao raj, pogled na more ostavlja bez daha

  Vajthejven plaža

  2. BELA PLAŽA, BORAKAJ, FILIPINI

  Filipi popularna destinacija. Destinacija koju uglavnom posećuju turisti iz Sjedninjenih Američkih Država. Nalazi se na ostvru Borakaj u Tahitiju. Mesto je stvarno očaravajuće i ostavlja bez daha.

  Borakaj, Filipini

  3. ZEČIJA PLAŽA, LAMPEDUZA, ITALIJA

  Očaravajuće more u srcu Evrope, Italija i Lampeduza. Mesto gde iskra pokreće ideju, ovo je teritorija gde decenijama more očarava mirisom. Okuplja vaše najdraže koji će sutra nastaviti vašim stopama. Plavo more i predivno sunce koje zracima dodiruje kopno i čini neshvatljiv užitak.

  Lampeduza, Italija

  4. SEVERNA PLAŽA, OSTRVA MUHERES, MEKSIKO

  Svet je prepun magije, da je gotovo nemoguće tokom života iskusiti sve njegove čarolije. Međutim, ako vam se za to pruži prilika, nemojte je nikako propustiti!

  Jedan od najboljih povoda za to svakako je medeni mesec, kada je vrlo važno naći dovoljno zanimljivu, a s druge strane, dovoljno romantičnu destinaciju na kojoj ćete uživati sa vašom voljenom osobom. Kako to ne bi bila destinacija na koju idu svi tek venčani parovi, mi smo danas odlučili da vam predstavimo neke nestvarne destinacije koje su odličan izbor za sve mladence koji žele da dožive nova, nezaboravna i nestvarna iskustva.

  Severna plaža, Muheres, Meksiko

  5. MATIRA, BORA BORA, TAHITI

  Destinacija koju uglavnom posećuju turisti iz Sjedninjenih Američkih Država. Nalazi se na ostvru Bora Bora u Tahitiju. Mesto je stvarno očaravajuće i ostavlja bez daha.

  Matira, Bora Bora

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Dodaj komentar