facebook

Ovo su najlepše plaže sa belim peskom

Plaže sa belim peskom su sinonim za egzotične letnje destinacije. Ove plaže u svakom od nas bude želju za odmorom i avanturom. Beli pesak potiče od koralnog izmeta nekih vrsta riba, ali nas to ne ne ometa da uživamo u bosnogim šetnjama po belom peščanom prostranstvu. U ovom tekstu ćemo predstaviti pet najlepših plaža sa belim peskom.

1. VAJTHEJVEN, AUSTRALIJA

San snova! Mesto kao raj, pogled na more ostavlja bez daha

Vajthejven plaža

2. BELA PLAŽA, BORAKAJ, FILIPINI

Filipi popularna destinacija. Destinacija koju uglavnom posećuju turisti iz Sjedninjenih Američkih Država. Nalazi se na ostvru Borakaj u Tahitiju. Mesto je stvarno očaravajuće i ostavlja bez daha.

Borakaj, Filipini

3. ZEČIJA PLAŽA, LAMPEDUZA, ITALIJA

Očaravajuće more u srcu Evrope, Italija i Lampeduza. Mesto gde iskra pokreće ideju, ovo je teritorija gde decenijama more očarava mirisom. Okuplja vaše najdraže koji će sutra nastaviti vašim stopama. Plavo more i predivno sunce koje zracima dodiruje kopno i čini neshvatljiv užitak.

Lampeduza, Italija

4. SEVERNA PLAŽA, OSTRVA MUHERES, MEKSIKO

Svet je prepun magije, da je gotovo nemoguće tokom života iskusiti sve njegove čarolije. Međutim, ako vam se za to pruži prilika, nemojte je nikako propustiti!

Jedan od najboljih povoda za to svakako je medeni mesec, kada je vrlo važno naći dovoljno zanimljivu, a s druge strane, dovoljno romantičnu destinaciju na kojoj ćete uživati sa vašom voljenom osobom. Kako to ne bi bila destinacija na koju idu svi tek venčani parovi, mi smo danas odlučili da vam predstavimo neke nestvarne destinacije koje su odličan izbor za sve mladence koji žele da dožive nova, nezaboravna i nestvarna iskustva.

Severna plaža, Muheres, Meksiko

5. MATIRA, BORA BORA, TAHITI

Destinacija koju uglavnom posećuju turisti iz Sjedninjenih Američkih Država. Nalazi se na ostvru Bora Bora u Tahitiju. Mesto je stvarno očaravajuće i ostavlja bez daha.

Matira, Bora Bora

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 27. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

frontalna-bipa-balkanportal-horoskop

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2016.: Ovan preostljiv, Devica nije opuštena, a Strelac nervozan

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2016. Osvanuo je još jedan, a poslednji jesenji petak oktobra ...

frontalna-bipa-balkanportal-horoskop

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2016.: Današnji dan donosi velike promene

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2016. Današnji četvrtak je, dragi naši, dan savršen za vaše ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,