facebook

Farmine zvezde – Farma predstave DRUGI DEO

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

   

  U drugom deli vam prenosimo nastup koji je bio interesantan za muški deo žirija  gde se predstavila Seksi Višnja iz Merošiva

  Teksas je obavezan ovog proleća i leta, zatim, različiti perforirani materijali, gipka koža, metalik nijanse, trendi boje koje važe za garderobu (pogledajte koje) grafički, sitni kockasti (stolnjak) printovi, i printovi sa velikim cvetovima. Ovi detalji su posebno poželjni na klasičnim torbama kako bi se približile vladajućem trendu.

  Stilizovana i moderna torba, i više je nego značajna za savremenu ženu koja ide u korak sa trendovima. Upotpunjen stil, podrazumeva i odgovarajuću torbu, jer je tek uz nju trend ispraćen do kraja. Za predstojeću sezonu proleće/leto 2015, dizajneri nam savetuju uvođenje par osvežavajućih novina, dok su neke stare jednostavno uvili u novo ruho.

  Screenshot_10

   

  Klač torbe redizajnirane su u vidi vrlo korisnog dodatka, ručkom. Bilo da je reč o običnom kaišu, traci, ili pravoj ručki, zahvaljujući ovoj novini, klač torbe ne samo da su postale jednostavnije za nošenje, već su postale i prilagođenije dnevnim varijantama.

   

   

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Dodaj komentar