Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

Farmine zvezde – Farma predstave DRUGI DEO

  U drugom deli vam prenosimo nastup koji je bio interesantan za muški deo žirija �...

   Pogledajte sve epizode ove serije

 

U drugom deli vam prenosimo nastup koji je bio interesantan za muški deo žirija  gde se predstavila Seksi Višnja iz Merošiva

Teksas je obavezan ovog proleća i leta, zatim, različiti perforirani materijali, gipka koža, metalik nijanse, trendi boje koje važe za garderobu (pogledajte koje) grafički, sitni kockasti (stolnjak) printovi, i printovi sa velikim cvetovima. Ovi detalji su posebno poželjni na klasičnim torbama kako bi se približile vladajućem trendu.

Stilizovana i moderna torba, i više je nego značajna za savremenu ženu koja ide u korak sa trendovima. Upotpunjen stil, podrazumeva i odgovarajuću torbu, jer je tek uz nju trend ispraćen do kraja. Za predstojeću sezonu proleće/leto 2015, dizajneri nam savetuju uvođenje par osvežavajućih novina, dok su neke stare jednostavno uvili u novo ruho.

Screenshot_10

 

Klač torbe redizajnirane su u vidi vrlo korisnog dodatka, ručkom. Bilo da je reč o običnom kaišu, traci, ili pravoj ručki, zahvaljujući ovoj novini, klač torbe ne samo da su postale jednostavnije za nošenje, već su postale i prilagođenije dnevnim varijantama.

 

 

Pogledajte i...