facebook

Nesvakidašnji kafići koje ćete upamiti, jer ovakve niste videli do sada!

1. KAFIĆ U DRVETU, MODJADJISKLUF, LIMPOPO PROVINCE, JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA

Ovaj kafić je verovatno i najinteresantniji kafić ikada otvoren. Nalazi se na potpuno neočekivanom mestu, u unutrašnjosti drveta! Naime, reč je o stablu drveta baobaba, koje je staro 6000 godina, zbog čega je dostiglo priličnu širinu, koja je iskorišćena na neverovatan način.

neobicni-kafici-u-drvetu

2. PLUTAJUĆI BAR, ST. JOHN, ZALIV HALUVER

Ako se umorite od plivanja i poželite osveženje, na ovom mestu ne morate da se vraćate na obalu. Kafić pod imenom Angel’s Rest, ukotvljen je u Haluver zalivu u istočnom delu ostrva.

neobicni-kafici-st-john

3. 230 FIFTH BAR, NJUJORK, SAD

Najveći kafić na otvorenom u Njujorku, smešten na krovu zgrade, ima neverovatan pogled na grad. Kafić se sastoji od dva sprata, a u okviru njega postoji i odeljak za VIP posetioce, kao i deo unutar zgrade za slučajeve izuzetno hladnog vremena. Kafić je otvoren svih 365 dana u godini, a delovi na otvorenom imaju ogromne suncobrane i specijalno podno grejanje, koji se koriste u zavisnosti od vremenskih prilika, kako iste ne bi ometale posetioce u uživanju na prelepoj terasi.

neobicni-kafici-njujork

4. KAFIĆ MUZEJ STRAHA, GRUIJERS, ŠVAJCARSKA

HR Geiger Museum Bar, nudi bukvalno zastrašujuću atmosferu. Ambijent je tematski urađen tako da simulira unutrašnjost stomaka zveri. Mračni zidovi, lukovi u obliku skeleta, stolice koje podsećaju na sprave za mučenje, pružaju pomalo jezivo iskustvo.

neobicni-kafici-hr-geiger

5. KAFIĆ POD VODOM, ELIAT, IZRAEL

Red Sea Star, podvodni kafić ulepšan je interesantnim okeanskim dekorom, sa nezamenljivim pogledom na biljni i životinjski svet Crvenog mora. Pored toga što se realno nalazi na opasnijem mestu, za razliku od prethodno pomenutog kafića, ipak pruža krajnje veselu i opuštenu atmosferu.

neobicni-kafici-podvodni-el

6. KAFIĆ U MAJANSKOJ PEĆINI, PLAJA DEL KARMEN, MEXICO

Alux Caverna Bar, ime je dobio po navodnim natprirodnim bićima koja žive u ovim pećinama. Pećine su prirodnog porekla, a sam enterijer ispunjen je prirodnim stalaktitima i stalagmitima.

neobicni-kafici-caverna-playa-del-carmen

7. BOLNICA ILI KAFIĆ? SINGAPUR

Clinic Bar, sa imenom koje samo po sebi dovoljno sugeriše o kakvoj je tematici reč, zaista predstavlja kreativnost u punom sjaju. Bez obzira što je tema pomalo morbidna, efekat iznenađenja je neizostavan. Naime, kafić je uređen tako da liči na bolnicu, sve sa invalidskim stolicama umesto regularnih, bolničkim krevetima, osvetljenjem kao u operacionoj sali, a pića se služe u kesicama za infuziju. Uvrnuto. Neočekivano. Genijalno.

neobicni-kafici-clinic

8. LEDENI KAFIĆ, STOKHOLM, ŠVEDSKA

Kafić u potpunosti napravljen od leda, Icebar, predstavlja pravo remek delo. Led potreban za izgradnju kafića, dovučen je iz reke Torne, i korišćen je bukvalno za svaki detalj kafića, uključujući i sitni inventar kao što su čaše.

neobicni-kafici-icebar-sved

9. PLANETARIUM BAR, TOKIO, JAPAN

U ovom kafiću uz željeno piće imate fantastičnu priliku da posmatrate zvezde. Naime, kako bi se videle zvezde, koristi se planetarni projektor, koji može da prikaže preko 5 miliona različitih zvezda.

neobicni-kafici-planetarium

10. KAFIĆ ZA PRAVO OPUŠTANJE, TOKIO JAPAN

Kafić Mahika Mano, pruža ambijent u kojem možete da se opustite i više nego kod kuće. Uređen je u stilu ostrvskih kafića na plaži, ukombinovan sa zatvorenim prostorom. Ova zanimljiva kombinacija dva različita tipa kafića pruža zanimljivu i relaksirajuću atmosferu.

neobicni-kafici-mahika-mano-tokio

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 24. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2016.:Ovim znacima danas pljušti novac!

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2016. Zašto svaki vikend tako brzo prođe? Pitanje koje sebi ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016.: Lav napet, ribe očekuje veliki materijalni dobitak!

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016. Poslednjeg dana nedelje Sunce menja znak i ulazi u ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,