Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

Jelena Milošević Balerina opelješila Happy i nije ušla u rijaliti!

Iako je od televizije Happy unapred dobila deo honorara, Jelena Balerina nije ušla u a...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Iako je od televizije Happy unapred dobila deo honorara, Jelena Balerina nije ušla u amaterski rijaliti već u Farmu

Jelena Milošević Balerina je od producenata Happy unapred uzela 2.000 evra za ulazak u rijaliti, a onda je pobegla na Pink.Kao jedna od najintrigantnijih učesnica prošle sezone seoskog rijalitija Balerina, poznata po vezi ka Kagkijem ili ti Kristijanom Golubarom,  je dobila odličnu ponudu da uđe u novi rijaliti „Parovi u Parovima“. Ona je pristala na sve uslove, čak je potpisala i ugovor s Hepijem i tražila da joj pomognu da isplati dugove za struju i još neke račune koji su se nagomilali. Producenti su joj isplatili 2.000 evra unapred, smatrajući da će ona ispuniti svoju reč.
31_1000x0

Nije se ni javila

Međutim, nedavno je Miloševićevoj stigao poziv s Pinka da se pridruži takmičarima „Farme 7“, što je ona odmah prihvatila. Kako Kurir saznaje, Balerina se nije čak ni javila čelnicima Hepija da im kaže da odustaje od dogovora, niti je ponudila da vrati novac koji je unapred uzela, već je samo spakovala stvari i otišla u Lisović.

Tim povodom pozvali smo urednika Hepija Milomira Marića, koji nam je kratko rekao da će tužiti Balerinu.
– Podnećemo tužbu protiv nje i platiće ogromne penale zbog nepoštovanja ugovora. Nije ona jedina, ima njih nekoliko koji su prekršili ugovore – rekao je Marić za Kurir.

Prijavilo se tri stotine ljudi

Jelena Milošević Balerina je trebalo da bude učesnica rijalitija „Parovi u Parovima“ s novim učesnicima, koji će se nalaziti u prostoru izdvojenom od luksuzne vile, u kojoj se trenutno nalaze 22 takmičara. Tako će istovremeno postojati dva rijalitija, odnosno jedan rijaliti u drugom rijalitiju. Oko trista takmičara prijavilo se na kasting, a među onima koji će se boriti za nagradu su Jelena Krunić, Simonida Aćević, Luna MY life story, Marija Kulić, Dejan Nestorović…

Nikola Lakić priznao
LJUBIO SAM MILOŠEVIĆKU BALERINU

Nikola Lakić ispričao je Banetu Ðokiću na Farmi da se ljubio s Balerinom, ali da su se njih dvoje ipak dogovorili da se suzdrže od emocija dok su na imanju.
– Poljubio sam Balerinu. To je bio, onako, filmski poljubac. Ali naš dogovor je da nemamo ništa dok budemo ovde – rekao je bivši fudbaler.

Pogledajte i...