facebook

KOMEDIJA Produkcija Parova želi da vidi Snup Doga u Parovima

Među učesnicima rijaltija u rijaltiiju – Parovima 2 našao se i Snup Snupi Dog. Jedan američki reper. Naravno ovo je samo želja Predgara Rankovića Peconija, miša Pece, koji pravi rijaliti u dvorištu televizije.

Deluje nestvarno, ali izgleda da je produkcija TV “Happy” ozbiljno shvatila zadatak da Parovi u Parovima, koji su počeli juče, dobije potpuno novi karakter.

Svesni da ih je prethodna sezona “Parova” vinula u vrh, produkcija TV “Hepi” ne pita za troškove, u nameri da zadrži visoku poziciju. Iz tog razloga, tim za kasting na sve načine pokušava da ubedi Snup Doga da dođe u Srbiju.

– Želimo da ovaj rijaliti bude potpuno novih razmera i da pređegranicu Balkana – rekli su iz amaterske televizije.

– Jasno je da se za velike zvezde mora izdvojiti veliki novac, pa čak i ispunjavati njihovi hirovi, posebni uslovi. Ali, to su sve uslovi dobrog kastinga, od kojeg očekujemo rezultate.

Foto: AP/Tanjug

Nepoznanica je da li bi ovaj muzičar imao poseban ugovor, kojim bi se obezbedio koliko bi moralo da bude u rijalitiju, ili bi boravio dok ga publika bude želela.
S obzirom da je Snup Dog rekao da bi rado došao u Srbiju
, a već je imao iskustvo sa našim ljudima, pa čak i poslovnu saradnju, očekuje se da će “Hepi” moći da ispuni njegove uslove, ako se uzme u obzir da će u rijalitiju imati svetsku zvezdu.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 20. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016.: Lav napet, ribe očekuje veliki materijalni dobitak!

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016. Poslednjeg dana nedelje Sunce menja znak i ulazi u ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2016.: Ovan se oseća umorno, Škorpije spremne za nove poslovne izazove

Burna nedelja je iza nas, vreme je da se odmorimo. Jedna lepa subota je pred ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,