Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

KOMEDIJA Produkcija Parova želi da vidi Snup Doga u Parovima

Među učesnicima rijaltija u rijaltiiju – Parovima 2 našao se i Snup Snupi Dog. Je...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Među učesnicima rijaltija u rijaltiiju – Parovima 2 našao se i Snup Snupi Dog. Jedan američki reper. Naravno ovo je samo želja Predgara Rankovića Peconija, miša Pece, koji pravi rijaliti u dvorištu televizije.

Deluje nestvarno, ali izgleda da je produkcija TV “Happy” ozbiljno shvatila zadatak da Parovi u Parovima, koji su počeli juče, dobije potpuno novi karakter.

Svesni da ih je prethodna sezona “Parova” vinula u vrh, produkcija TV “Hepi” ne pita za troškove, u nameri da zadrži visoku poziciju. Iz tog razloga, tim za kasting na sve načine pokušava da ubedi Snup Doga da dođe u Srbiju.

– Želimo da ovaj rijaliti bude potpuno novih razmera i da pređegranicu Balkana – rekli su iz amaterske televizije.

– Jasno je da se za velike zvezde mora izdvojiti veliki novac, pa čak i ispunjavati njihovi hirovi, posebni uslovi. Ali, to su sve uslovi dobrog kastinga, od kojeg očekujemo rezultate.

Foto: AP/Tanjug

Nepoznanica je da li bi ovaj muzičar imao poseban ugovor, kojim bi se obezbedio koliko bi moralo da bude u rijalitiju, ili bi boravio dok ga publika bude želela.
S obzirom da je Snup Dog rekao da bi rado došao u Srbiju
, a već je imao iskustvo sa našim ljudima, pa čak i poslovnu saradnju, očekuje se da će “Hepi” moći da ispuni njegove uslove, ako se uzme u obzir da će u rijalitiju imati svetsku zvezdu.

Pogledajte i...