facebook

KOMEDIJA Produkcija Parova želi da vidi Snup Doga u Parovima

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Među učesnicima rijaltija u rijaltiiju – Parovima 2 našao se i Snup Snupi Dog. Jedan američki reper. Naravno ovo je samo želja Predgara Rankovića Peconija, miša Pece, koji pravi rijaliti u dvorištu televizije.

  Deluje nestvarno, ali izgleda da je produkcija TV “Happy” ozbiljno shvatila zadatak da Parovi u Parovima, koji su počeli juče, dobije potpuno novi karakter.

  Svesni da ih je prethodna sezona “Parova” vinula u vrh, produkcija TV “Hepi” ne pita za troškove, u nameri da zadrži visoku poziciju. Iz tog razloga, tim za kasting na sve načine pokušava da ubedi Snup Doga da dođe u Srbiju.

  – Želimo da ovaj rijaliti bude potpuno novih razmera i da pređegranicu Balkana – rekli su iz amaterske televizije.

  – Jasno je da se za velike zvezde mora izdvojiti veliki novac, pa čak i ispunjavati njihovi hirovi, posebni uslovi. Ali, to su sve uslovi dobrog kastinga, od kojeg očekujemo rezultate.

  Foto: AP/Tanjug

  Nepoznanica je da li bi ovaj muzičar imao poseban ugovor, kojim bi se obezbedio koliko bi moralo da bude u rijalitiju, ili bi boravio dok ga publika bude želela.
  S obzirom da je Snup Dog rekao da bi rado došao u Srbiju
  , a već je imao iskustvo sa našim ljudima, pa čak i poslovnu saradnju, očekuje se da će “Hepi” moći da ispuni njegove uslove, ako se uzme u obzir da će u rijalitiju imati svetsku zvezdu.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Dodaj komentar