facebook

Miki Đuričić će morati u zatvor! Iz Parova u zatvor

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Miki Đuričić, učesnik rijaltija Parovi, pre dva dana je zadao učesnici „Parova“ Dalili Moreni dva udarca tupim predmetom u glavu, iako mu je sud odredio uslovnu kaznu od dve godine zbog prebijanja pevača Ivana Gavrilovića u rijalitiju „Maldivi“ tokom leta prošle godine. Dalila je umrla i on će morati u ću zu zbog prvostepenog ubistva bez predmišljaja!

  Miki (desno) prekršio uslovnu kaznu

  Pošto je prekršio uslovnu kaznu ponovivši nasilje u rijalitiju, Đuričić bi mogao da ode u zatvor na šest meseci. Takvoj odluci suda, pre svega, nada se Mikijeva prva žrtva Ivan Gavrilović.

  – Miki će zbog novog nasilja morati u zatvor. Znao sam da ne može da izdrži. On je psihopata. Nakon onog incidenta on me jeste zvao, molio da mu oprostim, izvinjavao se, ali moraće da odgovara – rekao je Gavrilović za „Alo“-

  – Pozivam sud da reaguje. Svako ko izvrši nasilje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom treba odmah da ide u zatvor. Ako ne završi u zatvoru, to će za mene biti katastrofa – kaže Ivan.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Dodaj komentar