Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

PROSEK! Srbi najviše koriste Facebook, Twitter i YouTube

Socijalne mreže u Srbiji su jedna od najčešćih načina za gubljenje vremena na inter...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Pitanje 1 – Na kojim društvenim mrežama imate nalog?

 

Društvene mreže u Srbiji

Upravo iz gore navedenog razloga, smatrali smo da je pored podataka o otvorenim nalozima na društvenim mrežama, potrebno postaviti i sledeće pitanje: “Na kojim društvenim mrežama provodite najviše vremena?”. Na ovo pitanje svaki ispitanik je mogao da izabere najviše 3 konačna odgovora, dok u prethodnom pitanju ograničenja ovakve vrste nije bilo. Od ukupnog broja ispitanika njih 95% je svrstalo Fejsbuk u društvene mreže na kojima provode najviše vremena. Slede Tviter sa 47% i Jutjub sa 44%. Interesantno je da je samo 8% ispitanika odgovorilo da provodi vreme na društvenoj mreži Gugl Plus.

Pitanje 2 – Na kojim društvenim mrežama provodite najviše vremena?

Drustvene mreze u Srbiji

Ono što je zanimljivo je da se korišćenje društvenih mreža u mnogome promenilo u odnosu na 2009. godinu kada smo napisali tekst o 10 najpopularnijih društvenih mreža u Srbiji. Većina društvenih mreža koje smo tada koristili je u potpunosti nestala iz naših života, a neke su se čak i ugasile. Ono što je interesantno je da je i tada Fejsbuk bio najpopularnija društvena mreža u Srbiji.

M_Id_411115_credit_card_number

Pogledajte i...