facebook

PROSEK! Srbi najviše koriste Facebook, Twitter i YouTube

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Pitanje 1 – Na kojim društvenim mrežama imate nalog?

   

  Društvene mreže u Srbiji

  Upravo iz gore navedenog razloga, smatrali smo da je pored podataka o otvorenim nalozima na društvenim mrežama, potrebno postaviti i sledeće pitanje: “Na kojim društvenim mrežama provodite najviše vremena?”. Na ovo pitanje svaki ispitanik je mogao da izabere najviše 3 konačna odgovora, dok u prethodnom pitanju ograničenja ovakve vrste nije bilo. Od ukupnog broja ispitanika njih 95% je svrstalo Fejsbuk u društvene mreže na kojima provode najviše vremena. Slede Tviter sa 47% i Jutjub sa 44%. Interesantno je da je samo 8% ispitanika odgovorilo da provodi vreme na društvenoj mreži Gugl Plus.

  Pitanje 2 – Na kojim društvenim mrežama provodite najviše vremena?

  Drustvene mreze u Srbiji

  Ono što je zanimljivo je da se korišćenje društvenih mreža u mnogome promenilo u odnosu na 2009. godinu kada smo napisali tekst o 10 najpopularnijih društvenih mreža u Srbiji. Većina društvenih mreža koje smo tada koristili je u potpunosti nestala iz naših života, a neke su se čak i ugasile. Ono što je interesantno je da je i tada Fejsbuk bio najpopularnija društvena mreža u Srbiji.

  M_Id_411115_credit_card_number

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Dodaj komentar