Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

TAMARA POBEDNICA FARME PRETI KRISTIJANU Preduću mu ja, ako nema suda u Srbiji!

Pobednicu legendarne Farme 6 Tamaru Đurić ne pogađa to što je Kristijan Golubović p...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Pobednicu legendarne Farme 6 Tamaru Đurić ne pogađa to što je Kristijan Golubović ponovo pokušao da odloži robiju, već je voljna da mu lično presudi za sva nedela, ukoliko to sud neće da uradi.

Tamara Đurić

Uzima dela u svoje ruke: Tamara

Đurićeva smatra da bi Kristijan  trebalo da boravi u ustanovi gde će se psihički izlečiti, jer mu zatvor u tome ne bi puno pomogao.

– Dejan i ja ćemo uvek biti prijatelji, to je sigurno – objasnila je Tamara.
Đurićeva nam se požalila da joj bivši dečko, pevač Aleksandar Živanović, sa kojim je započela romansu u rijalitiju “Farma 6”, nije čestitao Dan žena i da je zbog toga veoma razočarana.

-Možda nije imao vremena, znam da mnogo radi.  Stvarno me je to pogodilo, ali mu ne zameram. Možda nije želeo, ne znam. Sve u svemu, ne bih bila ponovo sa njim. Ne volim da se vraćam na staro. On jeste ulepšao jedan period mog života, ali imamo drugačije poglede na život, drugačije interese, mislim da je to glavni razlog zbog kojeg nismo uspeli – poverila nam se klaberka.

Tamara prati aktuelnu “Farmu”, ali tamo ne vidi devojku koja može da joj bude zamena.
– Nisam primetila novu Tamaru u ovoj sezoni, ali ni da neka devojka pokušava da me iskopira. Vidim da je nova “Farma” zanimljiva i gledana. Čudno mi je kad vidim sve te ljude, drugačiji su od one moje ekipe, ali su super zaista – kaže Tamara.

– Ne zanima me da li će robijati ili neće, da li izbegava robiju ili ne. Da se ja pitam, oprostila bih mu sva krivična dela i dovela ga kod sebe da mu presudim. Psihički, ne fizički. Kao u “Farmi”, samo još gore. Korak po korak. On bi za dva meseca bio kao bela lala – izjavila je Tamara za naš list i dodala da Kristijanu nema pomoći.

– On je budala i na slobodi i na robiji. Zatvor njemu ne može da pomogne. On je patološki lažov, psihopata. Za njega je neka druga ustanova. U svakom slučaju bih volela da ostane na slobodi zbog njegove porodice. Kakav je, takav je, ali njegovoj porodici je sigurno neophodan – dodaje klaberka, koja se osvrnula i na bivšeg dečka Dejana Palića Makaronu.

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović, Foto: Printscreen TV Pink

Pogledajte i...