facebook

Ove životnje se vole samo jednom u životu!

Maze se, češkaju, grle… I što je najbitnije vole samo jednom, istinski i do kraja života..

Ljudi vole da misle da pripadaju najvernijoj vrsti na svetu. Međutim, kada je u pitanju prava posvećenost, ljubav pa i vernost koja sa njima prirodno dolazi, neke životinje su daleko ispred čoveka. Iako su monogamija i zakoni poput „dok nas smrt ne rastavi“ retkost u životinjskom svetu, postoje životinje koje ga nenametljivo i dosledno primenjuju.

10497201_625570380899027_1208569869314668698_o

Labudovi

Ove životinje formiraju ljubavne veze koje traju mnogo godina i u najvećem broju slučajeva njihove veze traju do kraja života. Lojalnost koju pokazuju kada obmotaju jedan drugom vrat i potpuno slučajno formiraju srce, postala je simbol ljubavi. Oni se zajedno sele, traže stanište i podižu svoje mladunce.

Giboni

Ova vrsta primata, odnosno sestrinska grupa velikih čovekolikih majmuna, neguje jake veze sa svojim parom i pokazuje nizak seksualni dimorfizam, što mužjake i ženke čini ravnopravnim. Par vreme provodi uvek zajedno – češkajući se međusobno ili viseći na drveću.

Crni lešinari

Oni su dokaz da dobar izgled nije preduslov za nalaženje prave ljubavi. Crni lešinari poznati su i po tome što napadaju druge pripadnike svoje vrste koji imaju „ljubavne afere“.
Francuske anđeoske ribe

Nikada je nećete zateći samu! Ova stvorenje, žive, plove i love uvek u parovima! One formiraju zajednice koje traju celog života. Posebno je zanimljivo kako podeljene u parove brane svoje teritorije, odnosno ljubavna gnezda.

Vukovi

Često su prikazivani kao varalice i preveranti, ali zapravo vukovi imaju veoma razvijen i harmoničan porodični život, koji je lojalniji od većine koji uspeju da razviju ljudi. Mužjak, ženka i njihovo potomstvo ostaju zajedno sve dok mladunci ne stasaju za stvaranje svojih porodica.

Albatros

Albatrosi znaju da prelete velike razdaljine, ali će se uvek vraćati na jedno mesto, tamo gde su ostavili svog partnera. Njihove veze mere se godinama i uglavnom završavaju kada jedna od ptica ugine. Svoju zaljubljenost pokazuju šašavim, ali nežnim ritualnim plesom.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 25. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

horoskop-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2016.: Bik nervozan, Vodoliji slede prehlade

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2016. Uh, sreda. Šta reći… Venera sa Neptunom pravi kvadrat, ...

horoskop-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 25. oktobar 2016.: Device očekuju boljitak na poslovnom planu, ali zato Jarčevi…

Dnevni horoskop za 25. oktobar 2016. Dragi naši, pred nama je utorak koji sa sobom ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,