Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

VITAMINSKA BOMBA vraća organizmu snagu, vitalnost i krv

Ne možete da se odmoriti i osećate se kada da ste umorni ma koliko god spavali. Ovaj rec...

   Pogledajte sve epizode ove serije
devojka, umor, odmor,posao, stres foto shutterstock
Ne možete da se odmoriti i osećate se kada da ste umorni ma koliko god spavali. Ovaj recept će vam pomoći da dan započnete sa puno energije. Lekar vam je na pregledu ustanovio anemiju i dao lekove za povećanje nivoa gvožđa u krvi.

Narodna-Alternativna medicina bi vam savetovala da stavite eksere u jabuku i da je takvu ostavite preko noći da odstoji, a ujutro pojedete. Postoji još jedan način da vratite svoju snagu. Napravite sebi obrok koji će vam vratiti energiju, a evo šta vam je za njega potrebno.

Sve sastojke možete pronaći u prodavnicama zdrave hrane.

200 g zobenih pahuljica

100 g pahuljica od pšenice

100 g sušenog manga

50 g štapića od đumbira

2 kašike meda od bagrema

500 g običnog jogurta

150 ml mleka

50 g čipsa od kokosa

Priprema:

U činiju sipati zobene pahuljice i pahuljice od pšenice. Na komadiće narezati sušeni mango i štapiće đumbira. U drugoj posudi umešati med od bagrema, običan jogurt i mleko. Na kraju, mešavinu zobenih pahuljica i pahuljica pomešati sa mešavinom od jogurta te posipati kokosovim čipsom.

Pogledajte i...