facebook

OD PRVOG DANA Jasmina i Balerina ne prestaju ”FOL” svađe

Farmeri, foto: Printskrin 
Ne mogu zajedno Jasmina Medenica i Jelena Milošević Balerina se ne podnse. Večeras zamalo krv nije pala. Farmeri vole da igraju ono što im zadruga nalaže –  Igru istine i tom prilikom jedni druge pitaju ono što ih najviše zanima.

Večeras, igru je otvorila Zorica Marković koju je zanimalo koje to medikamente koristi Jelena Milošević, pošto ju je prozvala Jasmina Medenica tokom jedne rasprave.

“Dobro pitanje da se već jednom razjasni to. Mi imamo sukob još od prethodnog izdanja Farse, pa bih za početak samo to htela da ostalim farmerima objasnim”, počela je balerina.

Ona je odmah dodala na ovu temu, pošto je htela da se što pre raspravi to.

“Iznela je gnusne laži za koje će biti pokrenuta tužba. Ja ne koristim medikamente i nisam animir dama. Ona laže. Ona sama govori o sebi, čini mi veliku uslugu. Nije mogla da udari na velike igrače pa je udarila na mene. Ona je abortirani teletabis. Nikada ne bih digla ruku ni na koga. Nepravdu i laž mrzim i za njih vadim i kopam oči”, zaključila je Jelena.

Jasmina je odmah uložila repliku i krenula da vodi svoju priču.

“Naš sukob je još od prošlog rijalitija. Sukob koji će trajati i dalje. Ona zaista pije medikamente i jeste animir dama. Postoji snimak koji svedoči o tome”, rekla je Jasmina pa je zatim dodala kako balerina ide po najjeftinijim hotelima po Novom Sadu da bi platila struju.Svađa nikako nije prestajala, pa su se uvrede ređale na sve strane. Pokušala je Ceca Jovanović da ih prekine replikom da se pitanja odnose na farmu i da ne treba da pričaju ništa drugo.

Taman kada su pomislili da je kraj prepirki Jelena je nastavila.

“Znaš kad te Bog ubogalji. Pa to si ti. Fejk bogalj i abortirani teletabis”, nastavila je balerina sa uvredama.

Pevačica nije odustajala pa je konstantno ponavljala.

“Vucaraš se po hotelima po Novom Sadu”, i tako nekoliko puta je ponovila pevačica i smirila strasti.

Jelenu je nakon toga interesovalo iz kog razloga je Jasmina došla na farmu i zašto ne želi da radi.

“Sedi dole i ćuti više. Ja sam pozvana čim sam završila farmu 6. Sve sam ispratila. Pozvana sam da budem i deo ovoga šoua. Gazda me jutros zatekao budnu. Napunila sam sve ove kazane, a oni ljudi koji nose vodu znaju da je to teško. Vodila sam računa da vatra bude založena, onda sam oprala ceo dnevni boravak”, objasnila je Medenica.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 20. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016.: Lav napet, ribe očekuje veliki materijalni dobitak!

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016. Poslednjeg dana nedelje Sunce menja znak i ulazi u ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2016.: Ovan se oseća umorno, Škorpije spremne za nove poslovne izazove

Burna nedelja je iza nas, vreme je da se odmorimo. Jedna lepa subota je pred ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,