Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

NEKADA ZAVODLJIVA BOMBA 60-IH Danas ima skoro 80 i izgleda ovako

Sofija je jedan od najpoznatijih italijanskih glumica, ona je sinonim za lepotu. Ima 81 go...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Sofija je jedan od najpoznatijih italijanskih glumica, ona je sinonim za lepotu. Ima 81 godinu, a i dalje izgleda veoma dobro.
Reč je o čuvenoj Sofiji Loren, sinonim za ženski sekspil. Odrasla je u siromašnim uslovima u gradu Pozuoli u blizini Napulja dok je još trajao Drugi svetski rat. Mali stan delila je sa sestrom Marijom, roditeljima, dedom, bakom, ujacima i tetkama. Iako se mučila i mladosti, danas je zahvlana tom teškom periodu svog života. Kako kaže kasnije siromaštvo ju je učinilo žilavijom osobom. Kao devojčica sebe je doživljavala kao ružnu, ali je kasnije izrasla u lepoticu. Njena sestra udala se za Romana Musolinija, sina Benita Musolinija. Sa samo15 godina otišla da traži filmske uloge u Rimu, ali prvo se oprobala kao model. Sa malom platom izdržavala je svoju porodicu.

Foto: AP

Nekoliko godina kasnije dobila je filmske angažmane, a već 1962. osvojila je Oskara za italijansku ratnu dramu „La Ciociara“. Časopis „Empajer“ ju je 1995. prozvao 25. najseksi zvezdom u istoriji kinematografije, a mnogi su je smatrali privlačnom i nakon što je prešla 60. godinu. Pored Oskara, osvojila je i pet Zlatnih globusa, četiri puta za najpopularniju žensku zvezdu, a jednom za doprinos filmu.
Pre svog prvog deteta imala je dva spontana pobačaja. Uprkos komplikacijama, uspela je da rodi dvoje dece Karla Ponti mlađeg i Edoarda Pontija. U zadnje vreme bavi se finansiranjem poslova za kuvarice, šminku, nakit i parfeme. Tokom karijere krasila je brojne editorijale, bila lice mnogih modnih brendova i reklama. Danas, na pragu devete decenije, Sofija izgleda sjajno i zrači energijom. Uprkos godinama onda i dalje reklamira brendove, baš kao i njene znatno mlađe koleginice.Pogledajte kako je Sofija izgledala tokom svoje karijere:

Pogledajte i...