facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!
Loading...

NEKADA ZAVODLJIVA BOMBA 60-IH Danas ima skoro 80 i izgleda ovako

Sofija je jedan od najpoznatijih italijanskih glumica, ona je sinonim za lepotu. Ima 81 godinu, a i dalje izgleda veoma dobro.
Loading...
Reč je o čuvenoj Sofiji Loren, sinonim za ženski sekspil. Odrasla je u siromašnim uslovima u gradu Pozuoli u blizini Napulja dok je još trajao Drugi svetski rat. Mali stan delila je sa sestrom Marijom, roditeljima, dedom, bakom, ujacima i tetkama. Iako se mučila i mladosti, danas je zahvlana tom teškom periodu svog života. Kako kaže kasnije siromaštvo ju je učinilo žilavijom osobom. Kao devojčica sebe je doživljavala kao ružnu, ali je kasnije izrasla u lepoticu. Njena sestra udala se za Romana Musolinija, sina Benita Musolinija. Sa samo15 godina otišla da traži filmske uloge u Rimu, ali prvo se oprobala kao model. Sa malom platom izdržavala je svoju porodicu.

Foto: AP

Nekoliko godina kasnije dobila je filmske angažmane, a već 1962. osvojila je Oskara za italijansku ratnu dramu „La Ciociara“. Časopis „Empajer“ ju je 1995. prozvao 25. najseksi zvezdom u istoriji kinematografije, a mnogi su je smatrali privlačnom i nakon što je prešla 60. godinu. Pored Oskara, osvojila je i pet Zlatnih globusa, četiri puta za najpopularniju žensku zvezdu, a jednom za doprinos filmu.
Pre svog prvog deteta imala je dva spontana pobačaja. Uprkos komplikacijama, uspela je da rodi dvoje dece Karla Ponti mlađeg i Edoarda Pontija. U zadnje vreme bavi se finansiranjem poslova za kuvarice, šminku, nakit i parfeme. Tokom karijere krasila je brojne editorijale, bila lice mnogih modnih brendova i reklama. Danas, na pragu devete decenije, Sofija izgleda sjajno i zrači energijom. Uprkos godinama onda i dalje reklamira brendove, baš kao i njene znatno mlađe koleginice.Pogledajte kako je Sofija izgledala tokom svoje karijere:

Loading...
Komentari
Učitavam komentare...