facebook

OVIH 10 ZNAKOVA će otkriti vašu voljenu osobu: Pravi muškarac ili dečkić?

Da li ste se ikada zapitale da li izlazite sa pravim muškarcem? Pročitajte ovaj tekst i saznajte!

1. Imate preko 30 godina? Da li stvarno imate vremena i strpljenja da budete sa čovekom koji nema dugoročni plan? Ako vaš muškarac ne zna da obezbedi dovoljno hrane za recimo dugu severnu zimu i to samo bazirano na instinktu, onda on neće biti tu do sledećeg proleća.

2. Umorni ste od ovakve konverzacije?
“Šta želiš da radiš?”
“Ne znam, šta ti želiš?”

Pravi muškarac se ne prenemaže – kada vidi nešto što želi, on će to jednostavno i uzeti, bez diskusije, bez predomišljanja. Pravi muškarac reaguje instiktivno i zna kako da preuzme kontrolu.

3. Nema ništa gore od smotanog, nametljivog muškarca-deteta koje jako brzo isisa svu romansu iz nekada obećavajuće veze. Pravi muškarac zna da vam je potreban vaš prostor i njemu njegov, tako da će on brzo pobeći od vas ako mu se previše približite.

4. Pravi muškarac ne živi sa svojim roditeljima ili parom iritantnih cimera koji stalno prekidaju vaše intimne trenutke – pravi muškarac ima scoje malo, toplo, privatno mesto gde možete da se sklupčate jedno uz drugo tokom hladne, dosadne zime.

5. Prodorne oči. Stav. Osmeh. Zavodljiv hod – verujte imate uz sebe pravog muškarca.

6. Pravi muškarac ima sopstvene interese i sam sebe motiviše!

7. Poslednja stvar koja je potrebna jednoj zreloj ženi u vezi je neko ko stalno kuka i konstantno se žali dok ne dobije ono šta hoće; pravi muškarac, s druge strane nikada se neće žaliti ili pričati glasno iz bilo kog razloga. On će vrlo tiho pričati o svemu.

8. Pravog muškarca ne plaše vaše ambicije, on vas podržava i pomaže da se ostvarite u svakom pogledu.

9. Morate da poštujete sebe. Ako se on smuca naokolo i laže, vara ili bukvalno na sve četiri trči za drugim suknjama, onda znajte da on nije pravi muškarac, i bolje vam je da budete sami i otkačite ga!

10. Životinje imaju 6. čulo kada su u pitanju muškarci, a ako imate uz sebe pravog muškarca, svaki pas će u početku biti nasilan prema njemu, sve dok se ne pokaže ko je glavni, odnosno alfa!

(Collegehumor)

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 25. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

horoskop-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2016.: Bik nervozan, Vodoliji slede prehlade

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2016. Uh, sreda. Šta reći… Venera sa Neptunom pravi kvadrat, ...

horoskop-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 25. oktobar 2016.: Device očekuju boljitak na poslovnom planu, ali zato Jarčevi…

Dnevni horoskop za 25. oktobar 2016. Dragi naši, pred nama je utorak koji sa sobom ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,