facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!
Loading...

OVIH 10 ZNAKOVA će otkriti vašu voljenu osobu: Pravi muškarac ili dečkić?

Da li ste se ikada zapitale da li izlazite sa pravim muškarcem? Pročitajte ovaj tekst i saznajte!

1. Imate preko 30 godina? Da li stvarno imate vremena i strpljenja da budete sa čovekom koji nema dugoročni plan? Ako vaš muškarac ne zna da obezbedi dovoljno hrane za recimo dugu severnu zimu i to samo bazirano na instinktu, onda on neće biti tu do sledećeg proleća.

2. Umorni ste od ovakve konverzacije?
„Šta želiš da radiš?“
„Ne znam, šta ti želiš?“

Pravi muškarac se ne prenemaže – kada vidi nešto što želi, on će to jednostavno i uzeti, bez diskusije, bez predomišljanja. Pravi muškarac reaguje instiktivno i zna kako da preuzme kontrolu.

3. Nema ništa gore od smotanog, nametljivog muškarca-deteta koje jako brzo isisa svu romansu iz nekada obećavajuće veze. Pravi muškarac zna da vam je potreban vaš prostor i njemu njegov, tako da će on brzo pobeći od vas ako mu se previše približite.

4. Pravi muškarac ne živi sa svojim roditeljima ili parom iritantnih cimera koji stalno prekidaju vaše intimne trenutke – pravi muškarac ima scoje malo, toplo, privatno mesto gde možete da se sklupčate jedno uz drugo tokom hladne, dosadne zime.

5. Prodorne oči. Stav. Osmeh. Zavodljiv hod – verujte imate uz sebe pravog muškarca.

6. Pravi muškarac ima sopstvene interese i sam sebe motiviše!

7. Poslednja stvar koja je potrebna jednoj zreloj ženi u vezi je neko ko stalno kuka i konstantno se žali dok ne dobije ono šta hoće; pravi muškarac, s druge strane nikada se neće žaliti ili pričati glasno iz bilo kog razloga. On će vrlo tiho pričati o svemu.

8. Pravog muškarca ne plaše vaše ambicije, on vas podržava i pomaže da se ostvarite u svakom pogledu.

9. Morate da poštujete sebe. Ako se on smuca naokolo i laže, vara ili bukvalno na sve četiri trči za drugim suknjama, onda znajte da on nije pravi muškarac, i bolje vam je da budete sami i otkačite ga!

10. Životinje imaju 6. čulo kada su u pitanju muškarci, a ako imate uz sebe pravog muškarca, svaki pas će u početku biti nasilan prema njemu, sve dok se ne pokaže ko je glavni, odnosno alfa!

(Collegehumor)

Loading...
Komentari
Učitavam komentare...