facebook

ŽENA MANIJAK: Crnogorka napravila ČAK DVE STOTINE lažnih profila da bi uništila drugaricu

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Fejsbuk Foto:Profimedia 
   Kako zvanično ekskluzino doznajemo i saznajemo prvi Sa Fejsbuka su uklonjeni svi sporni profili.
  Protiv J. D. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinila krivično djelo “neovlašćeno prikupljanje i objavljivanje ličnih podataka”, saopšteno je iz Uprave policije.“Službenici Odseka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su, u sadestvu sa službenicima Centra bezbednosti Podgorica i po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, nadležnom tužiocu podneli krivičnu prijavu protiv J. D, stare 34 godine iz Podgorice, zbog osnova sumnje da je, na štetu sugrađanke M. L, počinila krivično djelo neovlašćeno prikupljanje i objavljivanje ličnih podataka. U postupku do podnošenja krivične prijave, ovlašćeni policijski službenici Odseka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su, na osnovu informacija kojima su raspolagali, a postupajući po nalogu nadležnog tužioca, došli do činjenica koje se u postupku mogu koristiti kao dokazi, a koje ukazuju na sumnju da je J. D, u produženom vremenskom periodu, na društvenoj mreži Facebook otvorila više od 200 profila na kojima su se nalazili fotografije i ime oštećene M. L.”,saopšteno je iz policije.

  Podgorička policija podnela je krivičnu prijavu protiv J. D. (34) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je na društvenoj mreži Fajsbuk napravila preko 200 profila na kojima su se nalazile fotografije i ime sugrađanke M. L, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.
  J. D. je, kako se sumnja, “uz ime i prezime oštećene M. L. na profilima na ovoj društvenoj mreži, koristeći mobilni telefon i mobilni internet, uglavnom navodila grube i uvredljive komentare i epitete”.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Dodaj komentar