facebook
🔔

GARANTOVANO NEĆETE VEROVATI: Pogledajte šta ova devojka koristi za duge trepavice, a svi ga imamo kod kuće!

Trepavice koje izgledaju kao da su unapredjeni mogu biti tvoj sa neverovatno jednostavan, jeftin i bezbedan trik. Sve što je potrebno je komad najobičnije pamuka.

Screenshot_19

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Jutjuberka i bloger Opasno Katan je pronašao trik koji je potpuno ludilo, koja se obavlja u roku od nekoliko minuta. Uz pomoć vate i maskare možete postići efekat veštačkih trepavica ili nadograđena, dok nemate kontakt sa opasnim glutena (koji vremenom može da uništi svoje prirodne trepavice).

Težak proces počinje belu bazu za maskaru, koji možete preskočiti ukoliko želite više prirodan izgled. Nanesite jedan sloj maskare, a zatim običan češalj ili čistu četkicu za maskare vodi kroz pamuka, tako da je češalj za narudžbe dlake. Ovaj češalj prolaze kroz trepavice dok je prvi sloj maskare je još uvek mokar, tako da su vlakna se održavaju na oči.

Zatim nanesite još jedan sloj maskare, i sve ponovite onoliko puta koliko je potrebno da bi se postigao željeni efekat. Huda je učinio prilično drastičnu promenu koja može biti u redu za jednu noć, ali dan na nivou dan preporučujemo da ova vlakna dodati samo spoljašenje uglove trepavica da se postigne CATNIP izgled oka.

Ovaj jeftin i jednostavan trik će zapravo kopira efekat skupog masklara sa vlaknima – dobra stvar je što možete podesiti intenzitet toga ipak želite.

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Komentari

Komentara

Ostavite komentar

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,