facebook
🔔

GARANTOVANO NEĆETE VEROVATI: Pogledajte šta ova devojka koristi za duge trepavice, a svi ga imamo kod kuće!

Trepavice koje izgledaju kao da su unapredjeni mogu biti tvoj sa neverovatno jednostavan, jeftin i bezbedan trik. Sve što je potrebno je komad najobičnije pamuka.

Screenshot_19

Jutjuberka i bloger Opasno Katan je pronašao trik koji je potpuno ludilo, koja se obavlja u roku od nekoliko minuta. Uz pomoć vate i maskare možete postići efekat veštačkih trepavica ili nadograđena, dok nemate kontakt sa opasnim glutena (koji vremenom može da uništi svoje prirodne trepavice).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Težak proces počinje belu bazu za maskaru, koji možete preskočiti ukoliko želite više prirodan izgled. Nanesite jedan sloj maskare, a zatim običan češalj ili čistu četkicu za maskare vodi kroz pamuka, tako da je češalj za narudžbe dlake. Ovaj češalj prolaze kroz trepavice dok je prvi sloj maskare je još uvek mokar, tako da su vlakna se održavaju na oči.

Zatim nanesite još jedan sloj maskare, i sve ponovite onoliko puta koliko je potrebno da bi se postigao željeni efekat. Huda je učinio prilično drastičnu promenu koja može biti u redu za jednu noć, ali dan na nivou dan preporučujemo da ova vlakna dodati samo spoljašenje uglove trepavica da se postigne CATNIP izgled oka.

Ovaj jeftin i jednostavan trik će zapravo kopira efekat skupog masklara sa vlaknima – dobra stvar je što možete podesiti intenzitet toga ipak želite.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar