facebook
🔔

Pet načina da ostanete zgodni i fit bez teretane!

Teretana vam je zagušljiva? Vežbanje napolju je uvijek privlačnije. Evo nekih ideja…

Pet načina da ostanete zgodni i fit bez teretane!

Take on the run
Zar ne uvek mislili da ćete lako da se nateram da provedu sat vremena u teretani nego na trčanju, ali ako vi kažete da je ovaj tip recreationalfacilities može biti veoma interesantno ako imate društvo ili još bolje treniram nas promeniti mišljenje. Saznajte da li vaš grad ima klubova gde ćete naleteti na grupu trčanje za interesantnih oblasti i na taj način zategnite svaki mišić u telu!

Uzmite bicikl vožnju
Biciklizam je velika zamena za kardio fitnes i sjajan način da se ojača svoje telo bez preopterećenja zglobova. Nakon prolećni i letnji dani su savršeni za uživanje u prirodi i biciklizam. U danima kada vam ponestane društva neće biti dosadno da se Biciklirate, jer ne postoji bolji način da se u raspoloženju i uzdrmati um i telo.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Plivanje (u hladnoj vodi)
Kupanje u moru pored egzotičnih plaža i visokim temperaturama ponašaju kao scenario i obuku sa neba. Međutim, ovaj put predlažemo nešto drugo … Jedna studija je potvrdila da plivanje u hladnoj vodi reguliše krvni pritisak, holesterol, povećava libido i plodnost kod žena. Naravno, ne treba preterivati, ali povremeno pliva na jednoj od reke (čije plaže nisu divlji) bi bio odličan zdravlja i fit telo

Vazduh
Ne postoji ništa bolje od svežeg vazduha, prirode i hodanje, zar ne? Opremanje odgovarajuću obuću, spasi sebi obrok, pozvati svog najboljeg prijatelja ili partnera i ići na duge šetnje. Ako izaberete brdovit lokacije, možete provesti veliki i 500 kalorija u samo jednom satu.

Pridružite tim
Ako možete da zamislite sebe u teretani, možda atraktivan za sport ili ples. Nikad nije kasno da se aktivno počnu da nastavi neku vrstu rekreacije. Jedna kanadska studija je pokazala da su timski sportovi smanjuje stres i depresiju, i ne treba da ponavljam koliko će to biti dobro za vaše telo i kondicije.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar