facebook
🔔

Čelično zdravlje KOMBINACIJA OVE VOĆKE I SODE Leči sve

 Dokazano je da limun i soda bikarbona mogu da ubiju ćelije raka i do 10.000 puta efikasnije nego hemoterapija.

bbw

Dokazano je da limun deluje antikarcinogeno, kao i da je efikasan protiv svih oblika cista i tumora. Zapravo, najefikasnija u borbi protiv raka jeste kora limuna, koja sadrži terpene poput d-limonena. D-limonen i ostali terpeni su se pokazali kao odlični u lečenju raka kod životinja.

Zašto niko to ne zna? Zato što bi farmaceutske kuće izgubile milijarde i milijarde dolara profita koji dobijaju od hemoterapije.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Nedavna istraživanja su pokazala da unošenje četiri ili više porcija citrusa od po 150 grama svake nedelje umanjuje rizik od nastanka raka debelog creva za 18%, raka želudca za 31%, raka usta za 53% i raka ždrela za 58%.

Limun uništava karcinogene ćelije i sprečava njihovo širenje, što ga čini efikasnijim od lekova poput adrijamicina, hemoterapije i ostalih farmaceutskih proizvoda.

Hemoterapija uništava organizam, trujući sve živo u njemu a ne samo ćelije raka. Ako je to najbolji pristup koji lekari preporučuju, zašto ne probati alternativni pristup koji je potpuno prirodan i mnogo manje štetan?

Dovoljno je samo da pomešate dve kašičice soka od organskog limuna sa pola kašičice sode bikarbone i da unosite tu mešavinu s vremena na vreme.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar