facebook
🔔

OVO SAMO DECA MOGU! Uzela je kutije i slagala ih u slovo L i dobila nešto neverovatno

kutije, L, foto hefty 
Ovaj pametni trik kkombinuje dve sjajne ideje: reciklažu i srećnu decu (što zapravo čini srećne roditelje, pa to znači 3 muve jednim udarcem).

Ovo je neverovatna kućna izrada napravljena od kartonskih kutija, a sama slika nas tera da i mi odmah počnemo sa izradom.

Rodesa je ime pametne mame koja se setila ovog projekta. Sve što vam je potrebno je nekoliko kartonskih kutija u različitim veličinama. Prvi korak je da napravite oblik slova L sa kutijama. Ona je odlučila da svoje kutije stavi u kuhinju.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Onda je obeležila određena mesta koja će kasnije iseći. Ovo je lako uraditi sa skalpelom. Njena mala ćerka Odri je već bila radoznala šta se to dešava u kuhinji.

Sledeći korak bilo je bojenje i dekoracija. Odabrala je tirkiznu boju i malo papira za dekoraciju. Jel pretpostavljate kuda ovo vodi? Rodesina ćerka je već mogla da „namiriše“ večeru…

Upravo tako! To je dečija kuhinja za malu Odri sa sve dodacima. Već ima šerpe, pribor i sve što je potrbno, ali ostatak je čista mašta. Recimo dugmići za rernu su stari poklopci, a drška je pozajmljena sa stare kutije za deterdžent.

Postoji čak i mali deo za sudoperu. Ona je naprevljena od metalne činije, a slavina od tečnog sapuna. Kreativno!

 

Na zadovoljstvo svih njenih gostiju, novi ćošak čak nosi i njeno ime „Odrin kafe i restoran.“ Ona je presrećna jer sada ima i svoj kafić!

I kao što možete da vidite. ona je baš u svom elementu u kuhinji. Mušterije su spremne da isprobaju njena ukusna jela. hajmo, vreme je za lonce, šerpe i kolačiće!

Za ceo projekat bio je potrfeban jedan vikend, alik radost zbog istog će svakako trajati duže. Bravo mama!

 

(Hefty)

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar