facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

OVO SAMO DECA MOGU! Uzela je kutije i slagala ih u slovo L i dobila nešto neverovatno

kutije, L, foto hefty 
Ovaj pametni trik kkombinuje dve sjajne ideje: reciklažu i srećnu decu (što zapravo čini srećne roditelje, pa to znači 3 muve jednim udarcem).

Ovo je neverovatna kućna izrada napravljena od kartonskih kutija, a sama slika nas tera da i mi odmah počnemo sa izradom.

Rodesa je ime pametne mame koja se setila ovog projekta. Sve što vam je potrebno je nekoliko kartonskih kutija u različitim veličinama. Prvi korak je da napravite oblik slova L sa kutijama. Ona je odlučila da svoje kutije stavi u kuhinju.

Onda je obeležila određena mesta koja će kasnije iseći. Ovo je lako uraditi sa skalpelom. Njena mala ćerka Odri je već bila radoznala šta se to dešava u kuhinji.

Sledeći korak bilo je bojenje i dekoracija. Odabrala je tirkiznu boju i malo papira za dekoraciju. Jel pretpostavljate kuda ovo vodi? Rodesina ćerka je već mogla da „namiriše“ večeru…

Upravo tako! To je dečija kuhinja za malu Odri sa sve dodacima. Već ima šerpe, pribor i sve što je potrbno, ali ostatak je čista mašta. Recimo dugmići za rernu su stari poklopci, a drška je pozajmljena sa stare kutije za deterdžent.

Postoji čak i mali deo za sudoperu. Ona je naprevljena od metalne činije, a slavina od tečnog sapuna. Kreativno!

 

Na zadovoljstvo svih njenih gostiju, novi ćošak čak nosi i njeno ime „Odrin kafe i restoran.“ Ona je presrećna jer sada ima i svoj kafić!

I kao što možete da vidite. ona je baš u svom elementu u kuhinji. Mušterije su spremne da isprobaju njena ukusna jela. hajmo, vreme je za lonce, šerpe i kolačiće!

Za ceo projekat bio je potrfeban jedan vikend, alik radost zbog istog će svakako trajati duže. Bravo mama!

 

(Hefty)

Loading...
Komentari
Učitavam komentare...