facebook
🔔

Dnevni horoskop za petak, 1. april DEVICE Čuvajte zdravlje JARČEVI ne ostajte u kući!

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene danas.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera:  Bićete u prilici da razmatrate tuđe probleme. Teško se izražavate, nedostaje vam samouverenost, pa bežite u svet mašte. Neka vas ne iznenadi želja da razgovarate sami sa sobom. Mislite da ste u pravu.

Ljubav: Potrebno je distancirati se od nekih događaja i sastaviti nov strateški plan. Partneru ste spremni da skinete zvezde s neba.

Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Pred vama je društven i komunikativan period. Prednost dajete ljudima sličnih ubeđenja i interesovanja, ne želeći da gubite vreme na neadekvatne situacije.

Ljubav:  Svaki dan je kao stvoren za ljubav, ali ovaj posebno. Pa kad je tako, vodite ljubav, ali pod uslovom da niste namćorasti i da ne krivite partnera za sve.

Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Radite na sebi svojstven način, više poslova u isto vreme. Kad biste bar neki od njih završili? Pošto je vaš uticaj na okolinu evidentan, iskoristite ga na najbolji mogući način.

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage, da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajedničkim situacijama ili stvari koje Vam se ne dopadaju.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Tvrdoglavi ste više nego što je to normalno, pa možete snositi posledice. Popustite pred nekim – neće vam pasti kruna sa glave. Postoji mogućnost putovanja i kontaktiranja sa inostranstvom.

Ljubav: Povremeno gubite emotivnu kontrolu, ali morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba.

Zdravlje: Samo dobra atmosfera može vam poboljšati raspoloženje. Stoga se savetuje da prelistate telefonski imenik i izaberete prijatne osobe koje će vam ulepšati dan.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Izbegavajte svađe sa neistomišljenicima. Lakše je eliminisati ih iz svog okruženja nego se beskorisno trošiti ubeđujući ih. Dominirate ljudima i situacijom, i to zahvaljujući enormnim količinama stvaralačke energije.

Ljubav: Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji ili zdraviji način ishrane.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Negujete korektne odnose sa okolinom. Vodite računa o tome šta potpisujete, čuvajte dokumenta, pošto možete biti žrtva male nepažnje.

Ljubav: Iako vam nedostaju emocije, uspeli ste da razumom prevaziđete nesuglasice. Treba izbegavati džangrizavost.

Zdravlje: Zdravlje nije baš idealno. Pluća mogu biti slaba tačka.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Prijaju vam promene. Živahniji ste nego inače. Razmišljate o tome kako da se bavite novim stvarima, ili da se usavršite u novoj oblasti. Na pravom ste putu da to realizujete, pod uslovom da se manete traćenja vremena i okrenete radu. Ovo teško pada, posebno ženskim pripadnicima znaka. Muškim Vagama je lakše. Ipak, ne preterujte sa radom, budite strpljivi.

Ljubav:  Samo razumnim postupcima možete vladati sobom i biti zadovoljni u vezi.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Mnoge stvari na vas deluju podsticajno, pa ste uspešni i kreativni. Treba iskoristiti sve trenutne potencijale, jer su oni prolaznog karaktera. Izdržljiviji ste nego što mislite.

Ljubav: Ne budite uobraženi, ne distancirajte se od okoline, kako ne biste ostali usamljeni. Pravi je trenutak za ljubav i produženje vrste.

Zdravlje: Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Vreme je pogodno za trgovinu nekretninama, razmišljanja o selidbi, ali nije idealno za kontakte sa familijom, pošto vam od nje sledi gubitak. Problemi sa roditeljima.

Ljubav: Zahvaljujući humoru na sopstveni račun, uspešno savladavate prepreke.

Zdravlje: Dosta vremena provodite van kuće, tako da ste se uželeli domaćeg ambijenta i toplih papuča. Prijao bi vam i dobar TV program.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Izuzetno povoljan period za sve vrste komunikacije, kao i za učenje. Ne preterujte sa dobročinstvima, sa rezervom prihvatajte tuđe probleme. Morate biti svesni da vas okolina doživljava kao odličnu metu za pražnjenje.

Ljubav: Partner zna da ga shvatate ozbiljno, da ste za njega zabrinuti, a to mu godi. Od pojedinih prijatelja ste se distancirali, i to zbog potrebe za tajnovitošću i uzdržavanjem emocija.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Odavno ste shvatili da živimo u materijalnom svetu u kome sve ima svoju cenu. Trenutno je vaša glavna preokupacija novac. Bićete u situaciji da donesete brzu odluku, samo pazite da ne bude pogrešna. Mogla bi se odraziti na vaše ionako ne baš idealno finansijsko stanje. Stoga izbrojte do deset. Ne brinite – u fazi ste uspona i napredovanja, oslanjajući se, kao i do sada, isključivo na vlastite snage.

Ljubav: Nova ljubav je na pomolu.

Zdravlje: : Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, izbegavajte loše drustvo ili negativne uticaje.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Očekujte period mukotrpnog rada i usredsređenosti na vlastite potrebe. Pošto ste postavili jasne ciljeve, činite sve da ih sprovedete u delo. Osećaj za realnost je jači nego obično, pa na tom putu valja istrajati. Napokon neptunovske osobine vaše ličnosti odlaze u drugi plan. Potreba za praktičnim stvarima pobeđuje.

Ljubav:  Nadajmo se da ćete uspeti da ostvarite i ono o čemu dugo maštate, a to je pronalaženje idealnog partnera. Još ako ste i vi idealni?

Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, rekreacija bi vam prijala.

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Komentari

Komentara

Ostavite komentar

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,