facebook

Dnevni horoskop za petak, 1. april DEVICE Čuvajte zdravlje JARČEVI ne ostajte u kući!

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene danas.

  OVAN (21.03.-20.04.)

  Karijera:  Bićete u prilici da razmatrate tuđe probleme. Teško se izražavate, nedostaje vam samouverenost, pa bežite u svet mašte. Neka vas ne iznenadi želja da razgovarate sami sa sobom. Mislite da ste u pravu.

  Ljubav: Potrebno je distancirati se od nekih događaja i sastaviti nov strateški plan. Partneru ste spremni da skinete zvezde s neba.

  Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

   

  BIK (21.04.-20.05.)

  Karijera: Pred vama je društven i komunikativan period. Prednost dajete ljudima sličnih ubeđenja i interesovanja, ne želeći da gubite vreme na neadekvatne situacije.

  Ljubav:  Svaki dan je kao stvoren za ljubav, ali ovaj posebno. Pa kad je tako, vodite ljubav, ali pod uslovom da niste namćorasti i da ne krivite partnera za sve.

  Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

   

  BLIZANCI (21.05.-20.06)

  Karijera: Radite na sebi svojstven način, više poslova u isto vreme. Kad biste bar neki od njih završili? Pošto je vaš uticaj na okolinu evidentan, iskoristite ga na najbolji mogući način.

  Ljubav: U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage, da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajedničkim situacijama ili stvari koje Vam se ne dopadaju.

  Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

   

  RAK (21.06.-20.07.)

  Karijera: Tvrdoglavi ste više nego što je to normalno, pa možete snositi posledice. Popustite pred nekim – neće vam pasti kruna sa glave. Postoji mogućnost putovanja i kontaktiranja sa inostranstvom.

  Ljubav: Povremeno gubite emotivnu kontrolu, ali morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba.

  Zdravlje: Samo dobra atmosfera može vam poboljšati raspoloženje. Stoga se savetuje da prelistate telefonski imenik i izaberete prijatne osobe koje će vam ulepšati dan.

   

  LAV (21.07.-21.08.)

  Karijera: Izbegavajte svađe sa neistomišljenicima. Lakše je eliminisati ih iz svog okruženja nego se beskorisno trošiti ubeđujući ih. Dominirate ljudima i situacijom, i to zahvaljujući enormnim količinama stvaralačke energije.

  Ljubav: Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima.

  Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji ili zdraviji način ishrane.

   

  DEVICA (22.08.-22.09.)

  Karijera: Negujete korektne odnose sa okolinom. Vodite računa o tome šta potpisujete, čuvajte dokumenta, pošto možete biti žrtva male nepažnje.

  Ljubav: Iako vam nedostaju emocije, uspeli ste da razumom prevaziđete nesuglasice. Treba izbegavati džangrizavost.

  Zdravlje: Zdravlje nije baš idealno. Pluća mogu biti slaba tačka.

   

  VAGA (23.09.-22.10.)

  Karijera: Prijaju vam promene. Živahniji ste nego inače. Razmišljate o tome kako da se bavite novim stvarima, ili da se usavršite u novoj oblasti. Na pravom ste putu da to realizujete, pod uslovom da se manete traćenja vremena i okrenete radu. Ovo teško pada, posebno ženskim pripadnicima znaka. Muškim Vagama je lakše. Ipak, ne preterujte sa radom, budite strpljivi.

  Ljubav:  Samo razumnim postupcima možete vladati sobom i biti zadovoljni u vezi.

  Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

   

  ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

  Karijera: Mnoge stvari na vas deluju podsticajno, pa ste uspešni i kreativni. Treba iskoristiti sve trenutne potencijale, jer su oni prolaznog karaktera. Izdržljiviji ste nego što mislite.

  Ljubav: Ne budite uobraženi, ne distancirajte se od okoline, kako ne biste ostali usamljeni. Pravi je trenutak za ljubav i produženje vrste.

  Zdravlje: Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju.

   

  STRELAC (23.11.-21.12.)

  Karijera: Vreme je pogodno za trgovinu nekretninama, razmišljanja o selidbi, ali nije idealno za kontakte sa familijom, pošto vam od nje sledi gubitak. Problemi sa roditeljima.

  Ljubav: Zahvaljujući humoru na sopstveni račun, uspešno savladavate prepreke.

  Zdravlje: Dosta vremena provodite van kuće, tako da ste se uželeli domaćeg ambijenta i toplih papuča. Prijao bi vam i dobar TV program.

   

  JARAC (22.12.-20.01.)

  Karijera: Izuzetno povoljan period za sve vrste komunikacije, kao i za učenje. Ne preterujte sa dobročinstvima, sa rezervom prihvatajte tuđe probleme. Morate biti svesni da vas okolina doživljava kao odličnu metu za pražnjenje.

  Ljubav: Partner zna da ga shvatate ozbiljno, da ste za njega zabrinuti, a to mu godi. Od pojedinih prijatelja ste se distancirali, i to zbog potrebe za tajnovitošću i uzdržavanjem emocija.

  Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

   

  VODOLIJA (21.01.-19.02.)

  Karijera: Odavno ste shvatili da živimo u materijalnom svetu u kome sve ima svoju cenu. Trenutno je vaša glavna preokupacija novac. Bićete u situaciji da donesete brzu odluku, samo pazite da ne bude pogrešna. Mogla bi se odraziti na vaše ionako ne baš idealno finansijsko stanje. Stoga izbrojte do deset. Ne brinite – u fazi ste uspona i napredovanja, oslanjajući se, kao i do sada, isključivo na vlastite snage.

  Ljubav: Nova ljubav je na pomolu.

  Zdravlje: : Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, izbegavajte loše drustvo ili negativne uticaje.

   

  RIBE (20.02.-20.03.)

  Karijera: Očekujte period mukotrpnog rada i usredsređenosti na vlastite potrebe. Pošto ste postavili jasne ciljeve, činite sve da ih sprovedete u delo. Osećaj za realnost je jači nego obično, pa na tom putu valja istrajati. Napokon neptunovske osobine vaše ličnosti odlaze u drugi plan. Potreba za praktičnim stvarima pobeđuje.

  Ljubav:  Nadajmo se da ćete uspeti da ostvarite i ono o čemu dugo maštate, a to je pronalaženje idealnog partnera. Još ako ste i vi idealni?

  Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, rekreacija bi vam prijala.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Dodaj komentar