facebook
🔔

HITNA REAKCIJA U SVIM ZEMLJAMA: Guglova prvoaprilska šala zabranjena, PLJUŠTE OTKAZI i PREPIRKE

Malci Foto:Youtube/screenshot

Kao i prethodnih godina, Gugl je danas pripremio prvoaprilsku šalu i to na svom imejl servisu „Gmail“. Dok je GIF s Malcima trebalo da zabavi ljude, neki su zbog toga ostali i bez posla.
Google svake godine 1. aprila pripremi nekoliko šaljivih ili potpuno izmišljenih tehnoloških rešenja, a tako su i danas dodali novu ‘opciju’ za odgovaranje na poruke u „Gmail“. Ipak, samo nekoliko sati kasnije, zbog prigovora brojnih korisnika, ovu šalu s popularnim Malcima morali su da povuku.“Izgleda da smo zeznuli sami sebe ove godine“, napisali su na službenom blogu uz izvinjenje za ovu novu opciju u servisu „Gmail“, a krivicu su svalili na „bag“ koji je prouzrokovao više glavobolja od zabave.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Opcija ‘Mic drop’ je trebalo je da omogući korisnicima da pošalju mejl uz koji bi se na kraju automatski prikačio i gif Malca koji baca mikrofon – čime bi primaocu stavili do znanja da ste završili s ovim razgovorom.

Ali, problem je nastao u načinu na koji je Gugl postavio ovo dugme, zbog čega su mnogi slučajno iskoristili ovu opciju i poslali ovakvu šalu šefovima, poslovnim partnerima, a moguće su naravno bile i druge situacije u kojima bi ovo bilo sasvim neprimereno.

Jedan takav simulirao je dizajner Endi Bajo koji je smislio kako bi izgledalo da se takav GIF pojavio u korespondenciji za pogrebne usluge. Neki su se na Guglovom forumu požalili kako su zbog ovoga izgubili posao, a očigledno je bilo puno sličnih prigovora zbog čega je Gugl odlučio da ovu opciju povuče.

(Independent)

Komentari

Komentara

Leave a Reply

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,