facebook
🔔

HITNA REAKCIJA U SVIM ZEMLJAMA: Guglova prvoaprilska šala zabranjena, PLJUŠTE OTKAZI i PREPIRKE

Malci Foto:Youtube/screenshot

Kao i prethodnih godina, Gugl je danas pripremio prvoaprilsku šalu i to na svom imejl servisu „Gmail“. Dok je GIF s Malcima trebalo da zabavi ljude, neki su zbog toga ostali i bez posla.
Google svake godine 1. aprila pripremi nekoliko šaljivih ili potpuno izmišljenih tehnoloških rešenja, a tako su i danas dodali novu ‘opciju’ za odgovaranje na poruke u „Gmail“. Ipak, samo nekoliko sati kasnije, zbog prigovora brojnih korisnika, ovu šalu s popularnim Malcima morali su da povuku.“Izgleda da smo zeznuli sami sebe ove godine“, napisali su na službenom blogu uz izvinjenje za ovu novu opciju u servisu „Gmail“, a krivicu su svalili na „bag“ koji je prouzrokovao više glavobolja od zabave.

Opcija ‘Mic drop’ je trebalo je da omogući korisnicima da pošalju mejl uz koji bi se na kraju automatski prikačio i gif Malca koji baca mikrofon – čime bi primaocu stavili do znanja da ste završili s ovim razgovorom.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Ali, problem je nastao u načinu na koji je Gugl postavio ovo dugme, zbog čega su mnogi slučajno iskoristili ovu opciju i poslali ovakvu šalu šefovima, poslovnim partnerima, a moguće su naravno bile i druge situacije u kojima bi ovo bilo sasvim neprimereno.

Jedan takav simulirao je dizajner Endi Bajo koji je smislio kako bi izgledalo da se takav GIF pojavio u korespondenciji za pogrebne usluge. Neki su se na Guglovom forumu požalili kako su zbog ovoga izgubili posao, a očigledno je bilo puno sličnih prigovora zbog čega je Gugl odlučio da ovu opciju povuče.

(Independent)

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar