facebook
🔔

MANIPULATOR! ZNACI ZA PANIKU: Ako se vaš dečko ovako ponaša, RASKINITE ŠTO PRE jer manipuliše vama

Verovatno niste ni razmišljali o tome da li vas partner emotovno ucenjuje, ali to nije ni malo bezazleno. Evo kako da to otkrijete.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Psiholozi i terapeuti za veze se intenzivno bave istraživanjem opasnosti od emotivne ucene u ljubavnom odnosu, tako da vam njihovi saveti kako da se na vreme zaštitite uvek mogu pomoći.

Svakoj ženi se na početku veze čini kao da je sve u najboljem redu, ali ako na vreme ne primetite partnerove ozbiljne mane, onda ćete na kraju neminovno da snosite posledice, piše Index.

Ovo su alarmantna četiri znaka da ste u vezi sa osobom kojoj je derugo ime “emotivna ucena”.

Posesivnost

Ako primetite da vaš novi dečko već posle par izlazaka želi u svakoj situaciji da zna gde ste, sa kim i šta radite u svakom trenutku, onda je to prvi znake ljubomore. Ovakva opsednutost će vremenom postati vrlo opasna za vas.

Menjanje raspoloženja

Svaki čovek je sklon menjanju raspoloženja, ali “emotivni ucenjivač” ima češće promene od ostalih. Kako veza postaje ozbiljnija tako i ta raspoloženja postaju ozbiljnija i opasnija.

MAnipulacija

Ukoliko ovakav muškarac ne može da vas dobije na normalni način, pokušaće da izazove sažaljenje u nadi da ćete da popustite. Ovo im je čak najomiljeniji oblik manipulacije.

“Ne”

Manipulator jednostavno ne prihvata “ne” kao odgovor, čak i ako to ponovite nekoliko puta. Ali, ono što je bitno da znate da oni “ne” prihvataju samo kao odlaganje situacije, a ne definitivni odgovor.

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Komentari

Komentara

Ostavite komentar

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,