facebook
🔔

MANIPULATOR! ZNACI ZA PANIKU: Ako se vaš dečko ovako ponaša, RASKINITE ŠTO PRE jer manipuliše vama

Verovatno niste ni razmišljali o tome da li vas partner emotovno ucenjuje, ali to nije ni malo bezazleno. Evo kako da to otkrijete.

Psiholozi i terapeuti za veze se intenzivno bave istraživanjem opasnosti od emotivne ucene u ljubavnom odnosu, tako da vam njihovi saveti kako da se na vreme zaštitite uvek mogu pomoći.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Svakoj ženi se na početku veze čini kao da je sve u najboljem redu, ali ako na vreme ne primetite partnerove ozbiljne mane, onda ćete na kraju neminovno da snosite posledice, piše Index.

Ovo su alarmantna četiri znaka da ste u vezi sa osobom kojoj je derugo ime “emotivna ucena”.

Posesivnost

Ako primetite da vaš novi dečko već posle par izlazaka želi u svakoj situaciji da zna gde ste, sa kim i šta radite u svakom trenutku, onda je to prvi znake ljubomore. Ovakva opsednutost će vremenom postati vrlo opasna za vas.

Menjanje raspoloženja

Svaki čovek je sklon menjanju raspoloženja, ali “emotivni ucenjivač” ima češće promene od ostalih. Kako veza postaje ozbiljnija tako i ta raspoloženja postaju ozbiljnija i opasnija.

MAnipulacija

Ukoliko ovakav muškarac ne može da vas dobije na normalni način, pokušaće da izazove sažaljenje u nadi da ćete da popustite. Ovo im je čak najomiljeniji oblik manipulacije.

“Ne”

Manipulator jednostavno ne prihvata “ne” kao odgovor, čak i ako to ponovite nekoliko puta. Ali, ono što je bitno da znate da oni “ne” prihvataju samo kao odlaganje situacije, a ne definitivni odgovor.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar