facebook
🔔

7 ZLATNIH SAVETA HIGIJENE Za Negovanje Muškog Tela

Veliki broj muškaraca misli da je njihova higijena odlična i da oni sve rade kako treba.

Sigurni smo da svi znate kako da se obrijete i operete, ali nudimo nekoliko saveta koje do sada nikada niste čuli i koji će vam pomoći da podignete higijenu i izgled na viši nivo.
1. brijanje posle tuširanja: Mnogi muškarci rade to obrnutim redosledom, prvi brijanja prilikom tuširanja. Međutim, ako želite savršen brijanje bez struje nakon koje će se suočiti će biti glatka, onda brijanje posle tuširanja. Dok tuširanja, ja ću očistite lice, i zbog tople vode i pare, tvoje lice će postati mekša, a samim tim brijanje će biti preciznije i lakše.

Drugo kosu umesto brijanja gel: Mi ne kažemo da pena za brijanje treba da bude potpuno van upotrebe, ali bi bilo dobro da ponekad koriste uređaj. Za razliku od gela, uređaj će hidriraju kožu i pomažu vam da vaša koža je glatka i meka.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

3. steže bubuljice uz pomoć maramica: Bubuljice ne treba da procure, ili ako već treba da ih odvod, onda to uz pomoć maramice. Prljavšitna na rukama može izazvati infekcije bubuljice, ali će takođe biti gora stvar. Korsitite brise za čišćenje bubuljica i štite kožu.

4. Očistit uši samaslinovim uljem: Veliki broj ljudi korsiti se drži svoje uši kako bi se rešili vosak. Iako su stabljike koristan za čišćenje usne školjke, oni ponekad mogu stvoriti dodatne probleme. U štapići može dovesti do si bio debeli akumulira u rupi uha, što može dovesti do infekcije. Umesto toga, koristite maslinovo ulje. Ostavite ulje na sobnoj temperaturi i samo nekoliko kapi stavljaju u uho. Ulje će na kraju srušiti masti koje će postepeno izlaze iz sela uha.

5. Smanjite TUFT uz pomoć uređaja: Ako imate problema sa nekontrolisanim kosa leti u svim pravcima sa glave, a zatim nanesite malo uređaj koji će vam pomoći da smiri svoju kosu.

6. Koristite balzam za usne za smanjenje nakon brijanja: Često se dešava da je stopa smanjiti u brojanju. Ako imate problema sa čestim smanjenjem zatim koristite balzam za usne. Vosak tako glatko oznaka će pomoći da se zaustavi krvarenje.

7. Očistite brijač uz pomoć fen: Posle brijanja, najteži zadatak je tek doći, a to je uklanjanje sitnih dlačica koje se zaglavi između lopatica brijačem. Ako uz pomoć sapuna i vode ne uklone sve dlake, koristite fen da ih oduvate.

 

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar