facebook
🔔

7 ZLATNIH SAVETA HIGIJENE Za Negovanje Muškog Tela

Veliki broj muškaraca misli da je njihova higijena odlična i da oni sve rade kako treba.

Sigurni smo da svi znate kako da se obrijete i operete, ali nudimo nekoliko saveta koje do sada nikada niste čuli i koji će vam pomoći da podignete higijenu i izgled na viši nivo.
1. brijanje posle tuširanja: Mnogi muškarci rade to obrnutim redosledom, prvi brijanja prilikom tuširanja. Međutim, ako želite savršen brijanje bez struje nakon koje će se suočiti će biti glatka, onda brijanje posle tuširanja. Dok tuširanja, ja ću očistite lice, i zbog tople vode i pare, tvoje lice će postati mekša, a samim tim brijanje će biti preciznije i lakše.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Drugo kosu umesto brijanja gel: Mi ne kažemo da pena za brijanje treba da bude potpuno van upotrebe, ali bi bilo dobro da ponekad koriste uređaj. Za razliku od gela, uređaj će hidriraju kožu i pomažu vam da vaša koža je glatka i meka.

3. steže bubuljice uz pomoć maramica: Bubuljice ne treba da procure, ili ako već treba da ih odvod, onda to uz pomoć maramice. Prljavšitna na rukama može izazvati infekcije bubuljice, ali će takođe biti gora stvar. Korsitite brise za čišćenje bubuljica i štite kožu.

4. Očistit uši samaslinovim uljem: Veliki broj ljudi korsiti se drži svoje uši kako bi se rešili vosak. Iako su stabljike koristan za čišćenje usne školjke, oni ponekad mogu stvoriti dodatne probleme. U štapići može dovesti do si bio debeli akumulira u rupi uha, što može dovesti do infekcije. Umesto toga, koristite maslinovo ulje. Ostavite ulje na sobnoj temperaturi i samo nekoliko kapi stavljaju u uho. Ulje će na kraju srušiti masti koje će postepeno izlaze iz sela uha.

5. Smanjite TUFT uz pomoć uređaja: Ako imate problema sa nekontrolisanim kosa leti u svim pravcima sa glave, a zatim nanesite malo uređaj koji će vam pomoći da smiri svoju kosu.

6. Koristite balzam za usne za smanjenje nakon brijanja: Često se dešava da je stopa smanjiti u brojanju. Ako imate problema sa čestim smanjenjem zatim koristite balzam za usne. Vosak tako glatko oznaka će pomoći da se zaustavi krvarenje.

7. Očistite brijač uz pomoć fen: Posle brijanja, najteži zadatak je tek doći, a to je uklanjanje sitnih dlačica koje se zaglavi između lopatica brijačem. Ako uz pomoć sapuna i vode ne uklone sve dlake, koristite fen da ih oduvate.

 

Komentari

Komentara

Leave a Reply

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,