facebook
🔔

NEVEROVATNO Magična mešavina doktora Šulca spasava život za minut!

 Tajni sastojak ove mešavine jeste kajenska paprika, alivrlo je važno da tinkturu napravite striktno po uputstvu
Mnogi ljudi nisu svesni da se infarkt može sprečiti samo jednom jednostavnom, ali moćnom namirnicom – kajenskom paprikom i to samo za jedan minut! Ako u kući imate srčanog bolesnika, neka vam ovaj moćan lek bude uvek pri ruci!

Ova najpoznatija vrsta čili paprike bila je predmet istraživanja mnogih iscelitelja, među njima i doktora Ričarda Šulca. Svi oni su bili zadivljeni lekovitim svojstvima koja ova sorta paprike poseduje!

Na primer, američki herbalist doktor Kristofer za 35 godina karijere zahvaljujući kajenskoj paprici nikad nije izgubio pacijenta koji je doživeo infarkt! On je koristio šoljicu čaja od kajenske paprike (mala kašičica na šoljicu vode) za pacijente koji su još bili pri svesti. Nakon jednog minuta, bili su živi i sigurni!

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Ono što čini ove tvrdnje još relevantnijim, jeste činjenica da ovi lekari govore iz ličnog iskustva, a ne iz studija urađenih u kontrolisanom okruženju. Postoji nekoliko načina za lečenje kajenskom paprikom, a neki od njih su posebno učinkoviti.

Najbitnije je da kajenska paprika ima minimalno 90.000 Skovil (Scoville) jedinica po lestvici za merenje ljutine. Potražite je u većim supermarketima, orijentalnim ili bio prodavnicama. U slučaju da blizu imate ovakvu čili papriku, bolesniku treba dati mešavinu jedne male kašičice kajenske paprike pomešane u čaši vode da popije, naravno, pacijent mora biti pri svesti. U slučaju da je osoba u nesvesti, možete koristiti ekstrakt kajenske paprike – nakapajte bolesniku par kapi ispod jezika.

Ova namirnica deluje tako što pojačava puls i dovodi krv u sve delove tela i balansira cirkulaciju. Deluje hemostatički, odmah zaustavlja krvarenja iz rana i pomaže uoporavku srca.

Najbolji recept za tinkturu od kajenske paprike prema doktoru Šulcu:

Sastojci: Prah kajenske paprike, nekoliko svežih kajenskih papričica, 50procentni alkohol (neki koriste votku ili jabukovo sirće, staklena flaša od 1 l, rukavice
Priprema: Zbog ljutine paprike koristite rukavice. Četvrtinu staklene boce ispunite prahom kajenske paprike. Prelijte sa dovoljno alkohola da prekrije prah. Izmiksujte u blenderu nekoliko celih svežih papričica sa dovoljno alkohola da dobijete smesu nalik sosu. Dodajte tu smesu prvoj tako da napunite tri četvrtine boce. Nakon toga, ispunite bocu do kraja alkoholom i zatvorite je. Promućkajte je što češće tokom dana. Ostavite tinkturu do idućeg punog meseca i zatim je procedite kroz gazu u tamnu bocu. Ako želite super jaku tinkturu, procedite je nakon 3 meseca. Dobro zatvorite flašu i stavite na tamno i suvo mesto. Rok upotrebe je neograničen.
Napomena: Nikako ne koristite običnu ljutu papriku umesto kajenske! Tinktura prema ovom receptu najbolja je za hitne slučajeve srčanih udara.

Foto ProfimediaProfimedia

Atma.hr

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar