facebook
🔔

Ovi horoskopski znaci će u aprilu, maju i junu OSTVARITI SNOVE

April 2016. godine iznedriće zdrava inventivna delovanja. Većina će pokušati da ostvare nešto novo, a istovremeno dugotrajno i stabilno. Biće to dani odlični za pokretanja raznih aktivnosti koje ne samo da će u sebi nositi crtu originalnosti, nego će imati stabilne temelje na kojim bi sve moglo da zaživi na duže staze…

 

Posebno dobro će se osećati pripadnici vatrenih znakova – Ovan, Lav, Strelac – kojima Saturn i Mars u Strelcu, kao i Uran u Ovnu uz niz prolećnih tranzita po Ovnu donosi otvorena vrata za mnoge želje i dostignuća. Povremene stresove zanemariće zbog energije koja će ih podizati svojom snagom.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Zemljani znaci – Bik, Devica i Jarac – biće u tom periodu najsrećniji. Moći će se razmahati, s tim da Device ne smeju da zaborave na realnu procenu stvari.

 

Poslednji deo proleća, odnosno kraj maja i jun na dnevni red vratiće pomalo zanemarene ili zaboravljene probleme povezane s razlikama u pogledima na svet, a na videlo bi mogli izaći i neki skriveni događaji koji se mogu manifestovati kao skandali. Neko bi mogao i da se osramoti zbog laži, manipulacija, podmetanja.

 

Istina je jaka i naziraće se njena snaga. A onda će se i razbistriti, barem onima koji znaju da čitaju između redova.

Strelčevi će, doduše, biti pod specifičnim uticajima jer ih Saturn već neko vreme navodi na zrela promišljanja koja im nisu uvek prijatna, ali će im u završnici doneti dugoročne plodove. S obzirom na to da će dobar deo proleća i Mars biti u Strelcu (sve do 28. maja), mnogi od njih mogli bi podleći ideji da idu na sve ili ništa, pa neka ipak malo porade na svojoj suzdržanosti i umerenosti. Neka im ideja vodilja bude „Strpljen, spasen“.

Niz lepih aspekata donose april, i to posle 20. u mesecu, kao i maj. Tranziti u Biku (Sunce, Venera, Merkur) hvataće trigon s Plutonom u Jarcu i Jupiterom u Devici, pa su to meseci kad bi moglo doći do konkretizacije krupnijih ciljeva, kao i temeljnih obnova.

 

Onima koji i dalje budu pokušavali da idu kroz život žmureći, više neće biti tako lako, jer će ih događaji demantovati. Ili će morati pogledati istini u lice, ili će na neki način izgubiti na verodostojnosti, ali i na kvalitetu onog što čine.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,