facebook
🔔

Ovi horoskopski znaci će u aprilu, maju i junu OSTVARITI SNOVE

April 2016. godine iznedriće zdrava inventivna delovanja. Većina će pokušati da ostvare nešto novo, a istovremeno dugotrajno i stabilno. Biće to dani odlični za pokretanja raznih aktivnosti koje ne samo da će u sebi nositi crtu originalnosti, nego će imati stabilne temelje na kojim bi sve moglo da zaživi na duže staze…

 

Posebno dobro će se osećati pripadnici vatrenih znakova – Ovan, Lav, Strelac – kojima Saturn i Mars u Strelcu, kao i Uran u Ovnu uz niz prolećnih tranzita po Ovnu donosi otvorena vrata za mnoge želje i dostignuća. Povremene stresove zanemariće zbog energije koja će ih podizati svojom snagom.

Zemljani znaci – Bik, Devica i Jarac – biće u tom periodu najsrećniji. Moći će se razmahati, s tim da Device ne smeju da zaborave na realnu procenu stvari.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

 

Poslednji deo proleća, odnosno kraj maja i jun na dnevni red vratiće pomalo zanemarene ili zaboravljene probleme povezane s razlikama u pogledima na svet, a na videlo bi mogli izaći i neki skriveni događaji koji se mogu manifestovati kao skandali. Neko bi mogao i da se osramoti zbog laži, manipulacija, podmetanja.

 

Istina je jaka i naziraće se njena snaga. A onda će se i razbistriti, barem onima koji znaju da čitaju između redova.

Strelčevi će, doduše, biti pod specifičnim uticajima jer ih Saturn već neko vreme navodi na zrela promišljanja koja im nisu uvek prijatna, ali će im u završnici doneti dugoročne plodove. S obzirom na to da će dobar deo proleća i Mars biti u Strelcu (sve do 28. maja), mnogi od njih mogli bi podleći ideji da idu na sve ili ništa, pa neka ipak malo porade na svojoj suzdržanosti i umerenosti. Neka im ideja vodilja bude „Strpljen, spasen“.

Niz lepih aspekata donose april, i to posle 20. u mesecu, kao i maj. Tranziti u Biku (Sunce, Venera, Merkur) hvataće trigon s Plutonom u Jarcu i Jupiterom u Devici, pa su to meseci kad bi moglo doći do konkretizacije krupnijih ciljeva, kao i temeljnih obnova.

 

Onima koji i dalje budu pokušavali da idu kroz život žmureći, više neće biti tako lako, jer će ih događaji demantovati. Ili će morati pogledati istini u lice, ili će na neki način izgubiti na verodostojnosti, ali i na kvalitetu onog što čine.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar