facebook
🔔

Pingvinski “gej” par prebačen iz Berlina u Hamburg

Dva primerka kraljevskih pingvina, oba mužjaka, prebačena su iz berlinskog zoološkog vrta u zoološki vrt u Hamburgu, nakon što je ustanovljeno da nemaju sklonosti prema suprotnom spolu i da ne žele da se razmnožavaju.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

“Koliko smo mogli da zaključimo, i jedan i drugi su homoseksualni, nikad se nisu parili sa ženkama, a kad se radi o druženju najrađe su jedan sa drugim”, rekla je portparolka berlinskog zoološkog vrta kristijan Rajs.

Kraljevski pingvini druga su najveća vrsta pingvina nakon carskih pingvina, a politika berlinskih zoologa je njihovo održivo razmnožavanje, pa su zato pingvine Olija iStana zbog njihove disfunkcionalnosti ustupili kolegama u Hamburgu.

Tamo su oni dobili nova imena, ali mogu bez problema da zadrže svoj polni identitet, i sada se aklimatiziraju na novu okolinu.

“Jednog sada zovemo Kale, a drugog Grobi”, rekao je staratelj pingvina u hamburškom zoološkom vrtu Dave Nelde.

U Hamburgu za razliku od Berlina kad je reč o životinjama imaju drugu filozofiju i prepuštaju im da budu ono što jesu, a imaju iograđeni prostor za homoseksualne pingvine u kojoj su i istopolni starosedioci – Huan i Karlos.

Čini se da je publikacija priča o nemačkim gej pingvinima jedan od načina u borbi za prava istopolnih osoba u Nemačkoj. Ta zemlja za razliku od nekih drugih evropskih država još ne priznaje istopolne brakove i vodi veoma restriktivnu politiku prema mogućnosti da takvi parovi usvoje decu.

Pre 7 godina tako je svet obašla priča o dva pingvinska gej mužjaka u zoološkom vrtu u gradu Bremerhaven, nakon što su oni spremno prihvatili oplođeno jaje heteroseksualnog para pingvina, i zajedno spazili da se iz njega izlegne mladunče.

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Komentari

Komentara

Ostavite komentar

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,