facebook
🔔

Srbija mami turiste iz Južne Koreje

Turistička organizacija Srbije (TOS) predstavila je sveukupnu turističku ponude Srbije u Seulu, u hotelu „Four Seasns“, u okviru poslovne turističke radionice koju je organizovao turoperator Happy Tours iz Slovenije.

Seul (Foto: Thinkstock)

Predstavnicima turoperatora i medija iz Koreje, kako je saopšteno danas iz TOS-a, predstavljene su destinacije regiona, njihove specifičnosti, kao i mogućnosti organizacije kružnih tura i aranžmana za putovanja, koji uključuju više zemalja u okruženju.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Tokom radionice uspostavljeni su kontakti sa turoperatorima sa ovog tržišta i najavljena intenzivnija posećenost u narednom periodu, koja se zasniva na dobroj avio-dostupnosti i većem interesovanju turista iz Koreje za putovanje u zemlje jugoistočne Evrope. Radionica, na kojoj se predstavilo šest zemalja regiona, izazvala je veliko interesovanje organizatora putovanja sa tržišta Koreje, što je i bio razlog velike posećenosti ove poslovne turističke radionice.

Na radionici su bili prisutni najznačajniji turoperatori iz Koreje, među kojima i Hana Tour CO, LTD, Hanjin Travel Co LTD, Mode Tour Network, Red CapTour, NaeilTour, LotteTourDevelopment, Kywon Travel ServiceCo LTD, VerygoodLeisure CO LTD, KRT CO LTD, Web tour, YellowBaloon Travel, Interpark, darumTour, CondorTour i drugi.

Događaj su medijski ispratile ekipe Travel Information News, Herald Corporation, The global travel news, KTNBM… Pored predstavnika TOS-a, na radionici su učestvovalei kolege iz NTO Crne Gore, Slovenije, grada Dubrovnika, ali i predstavnici iz Bosne i Hercegovine, Turkish Airlines, kao i partnerske agencije Happy Tours iz regiona, navodi se u saopštenju.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar