facebook

Srbija mami turiste iz Južne Koreje

Turistička organizacija Srbije (TOS) predstavila je sveukupnu turističku ponude Srbije u Seulu, u hotelu “Four Seasns”, u okviru poslovne turističke radionice koju je organizovao turoperator Happy Tours iz Slovenije.

Seul (Foto: Thinkstock)

Predstavnicima turoperatora i medija iz Koreje, kako je saopšteno danas iz TOS-a, predstavljene su destinacije regiona, njihove specifičnosti, kao i mogućnosti organizacije kružnih tura i aranžmana za putovanja, koji uključuju više zemalja u okruženju.

Tokom radionice uspostavljeni su kontakti sa turoperatorima sa ovog tržišta i najavljena intenzivnija posećenost u narednom periodu, koja se zasniva na dobroj avio-dostupnosti i većem interesovanju turista iz Koreje za putovanje u zemlje jugoistočne Evrope. Radionica, na kojoj se predstavilo šest zemalja regiona, izazvala je veliko interesovanje organizatora putovanja sa tržišta Koreje, što je i bio razlog velike posećenosti ove poslovne turističke radionice.

Na radionici su bili prisutni najznačajniji turoperatori iz Koreje, među kojima i Hana Tour CO, LTD, Hanjin Travel Co LTD, Mode Tour Network, Red CapTour, NaeilTour, LotteTourDevelopment, Kywon Travel ServiceCo LTD, VerygoodLeisure CO LTD, KRT CO LTD, Web tour, YellowBaloon Travel, Interpark, darumTour, CondorTour i drugi.

Događaj su medijski ispratile ekipe Travel Information News, Herald Corporation, The global travel news, KTNBM… Pored predstavnika TOS-a, na radionici su učestvovalei kolege iz NTO Crne Gore, Slovenije, grada Dubrovnika, ali i predstavnici iz Bosne i Hercegovine, Turkish Airlines, kao i partnerske agencije Happy Tours iz regiona, navodi se u saopštenju.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 24. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2016.:Ovim znacima danas pljušti novac!

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2016. Zašto svaki vikend tako brzo prođe? Pitanje koje sebi ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016.: Lav napet, ribe očekuje veliki materijalni dobitak!

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016. Poslednjeg dana nedelje Sunce menja znak i ulazi u ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,