facebook
🔔

IZA SCENE! Ovih 5 statista su potpuno ukrali šou glavnim glumcima

Ponekad greška sa snimanja ili upečatljivi statista mogu potpuno da ukradu pažnju gledalaca. Ovo su najlegendarniji primeri čija imena nikad nećemo saznati.
1. „Uspon mračnog viteza“

Toliko se uplašio Betmena da je jednostavno sam pao…eh kad koreografija krene po zlu. Čudo da je perfekcionista kao što je Kristofer Nolan dozvolio da ova scena ostane u filmu.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

2. „Ratovi zvezda: Epizoda IV – Nova nada“


Originalni pionir naučne fantastike napravio je revoluciju u kinematografiji, a čak su i greške sa snimanja postale legendarne. Scena u kojoj imperijani jurišnik udara glavom u vrata postala je simbol filmskih pogreški.

3. „Džejms Bond – Quantum of solace“

Filmovi Džejms Bond serijala sa Denijel Krejgom generalno su dobro ocenjeni, osim ovog, drugog nastavka. Kardinalna greška koja se provukla montažeru na 0:35 sigurno je doprinela ocenama kritičara. Šta on čisti? Jel i on tajni agent? Ako radi sa skrivenim identitetom, onda baš očajno radi svoj posao.

4. „U zmajevom gnezdu“

Nema čoveka na planeti koji se nije divio umeću Brusa Lija, pa čak i ovaj statista nije mogao da sakrije uzbuđenje što se nalazi u istoj sceni sa slavnim majstorom kung fua.

5. „Povratak u budućnost 3“

Treći deo serijala vratio nas je u eru vesterna, a i pored ponovljenih komičnih situacija ostao je originalan. Prošlo je više od 25 godina od ovog filma a mi se i dalje pitama na šta pokazuje ovaj klinac koji tumači ulogu sina Doka Brauna. Obratite pažnju na dvadesetu sekundu.

stormtruper-udarac-glavom-foto-printskrin-yt-1460732680-887179

(l.r.)

Komentari

Komentara

Napišite komentar

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,