facebook
🔔

IZA SCENE! Ovih 5 statista su potpuno ukrali šou glavnim glumcima

Ponekad greška sa snimanja ili upečatljivi statista mogu potpuno da ukradu pažnju gledalaca. Ovo su najlegendarniji primeri čija imena nikad nećemo saznati.
1. „Uspon mračnog viteza“

Toliko se uplašio Betmena da je jednostavno sam pao…eh kad koreografija krene po zlu. Čudo da je perfekcionista kao što je Kristofer Nolan dozvolio da ova scena ostane u filmu.

2. „Ratovi zvezda: Epizoda IV – Nova nada“

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.


Originalni pionir naučne fantastike napravio je revoluciju u kinematografiji, a čak su i greške sa snimanja postale legendarne. Scena u kojoj imperijani jurišnik udara glavom u vrata postala je simbol filmskih pogreški.

3. „Džejms Bond – Quantum of solace“

Filmovi Džejms Bond serijala sa Denijel Krejgom generalno su dobro ocenjeni, osim ovog, drugog nastavka. Kardinalna greška koja se provukla montažeru na 0:35 sigurno je doprinela ocenama kritičara. Šta on čisti? Jel i on tajni agent? Ako radi sa skrivenim identitetom, onda baš očajno radi svoj posao.

4. „U zmajevom gnezdu“

Nema čoveka na planeti koji se nije divio umeću Brusa Lija, pa čak i ovaj statista nije mogao da sakrije uzbuđenje što se nalazi u istoj sceni sa slavnim majstorom kung fua.

5. „Povratak u budućnost 3“

Treći deo serijala vratio nas je u eru vesterna, a i pored ponovljenih komičnih situacija ostao je originalan. Prošlo je više od 25 godina od ovog filma a mi se i dalje pitama na šta pokazuje ovaj klinac koji tumači ulogu sina Doka Brauna. Obratite pažnju na dvadesetu sekundu.

stormtruper-udarac-glavom-foto-printskrin-yt-1460732680-887179

(l.r.)

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar