facebook
🔔

OVO SE PLAĆA 70.000 DOLARA! Par pronašao naizgled običan kamen, međutim…

 Jednog dana, britanski par Geri i Anđela Vilijams, iz Lankašira, odlučili su da ode u šetnju plažom blizu kuće.
Kada su zašli u deo u kom nema mnogo ljudi, počeli su da osećaju jeziv smrad mrtve ribe. Zaintrigirani, odlućili su da potraže izvor smrada. Ono što su otkrili je san mnogih ljudi.

Geri i Anđela sapleli su se o čudan „kamen“ koji je imao jako težak miris. U početku, bili su potpuno zgađeni i pomislili su da pobegnu što je pre moguće. Ipak, Gari se setio priče iz vesti koju je video na televiziji. Averzija je odjednom prerasla u uzbuđenje: ovaj kamen je zapravo oblik kitove povraćke.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Tačno ime ovog vrednog produkta je Ambergris i dolazi iz stomačne sekrecije koju proizvode kitovi. S obzirom da je ovo „kamenje“ jako retko, svako može da vredi na hilhade dolare. On se koristi i u industriji parfema i smatra se kao neverovatan fiksator, dozvoljavajući mirisu da traje duže.

Par trenutno pregovara sa kupcima sa Novog zelanda i iz Francuske i njihov kamen od 1.57 kilograma će se najverovatnije prodati za 70.000 dolara. To je skoro kao dobitak na lutriji. I sve to zahvaljujući povraćki kita.

Sledeći put kada budete šetali plažom, obratite pažnju na okruženje i ako vam nešto smrdi, umesto da bežite, proverite!

(Hefty)

Komentari

Komentara

Leave a Reply

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,