facebook
🔔

Budite se svake noći u isto vreme? Evo šta to znači

Telo je neverovatan mehanizam. U njemu se tokom sna događaju brojne hemijske reakcije i promene, a mnoge su povezane sa stvarima koje radimo tokom dana.

IZVOR: ZADOVOLJNA.HR

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ako se noću budite u isto vreme ili ne možete da zaspite, otkrijte pravi razlog i saznajte šta vam vaše telo poručuje.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Ako se budite između 23 sata i 1 sat
Ovo vreme povezano je sa žučnom bešikom. Ovaj organ razgrađuje masnoću koju ste tokom dana uneli u organizam. Buđenje u ovo vreme znači da jedete pretešku i premasnu hranu i da je vreme da promenite prehrambene navike.

Isto tako, buđenje u ovo vreme može da znači i da u sebi zadržavate negativne emocije poput gorčine, gnjeva i osuđivanja sebe i/ili drugih. Sopstvene ili tuđe greške drže vas budnima.

Ako se budite između 1 i 3 sata
U ovo vreme telo osvežava jetru koja je čistač našeg organizma. Buđenje u ovo doba noći može da znači da vam je jetra preopterećena i da radi pojačano. Telo vas upozorava da promenite ishranu i smanjite unos alkohola.

Isto tako, buđenje u ovo vreme vezano je za negativne emocije pout ljutnje, gneva i krivice zbog čega se teško možete opustiti.

Ako se budite između 3 i 5 sati
Ovo doba povezano je sa plućima koja sakupljaju kiseonik, šalju ga u ostale organe i pripremaju telo za novi dan. U to vreme pluća se čiste. Ako se budite između tri i pet u toku noći, to može biti znak da su vam pluća preopterećena zagađenim vazduhom ili porokom poput cigareta, ali i teškom hranom.

Isto tako, buđenje u ovo vreme povezano je za osećanja poput tuge i žaljenja što može da znači da vam se u životu dogodilo nešto negativno i depresivno, a što niste u potpunosti prihvatili ili rešili.

Ako se budite između 5 i 7 sati
Ovo vreme povezano je sa debelim crevom koje se tada čisti i obnavlja. Ovaj proces veoma je važan za čitav organizam, a buđenje u ovo vreme može da znači da je telo dehidrirano i da mu nedostaje vode.

Što se emocija tiče, buđenje između 5 i 7 sati ujutro povezano je s osećanjima nestrpljenja, praznine i nesigurnosti. Isto tako, to može da znači da vam u životu fali promena, kretanje i ulaganja u sebe.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,