facebook
🔔

6 razloga zbog kojih je imati stariju sestru najbolja stvar na svetu

1. Starija sestra ti pomaže da se razviješ kao ličnost.
Bez obzira na to da li se u toku tvog odrastanja ponašala kao totalni kreten ili najbrižnija seka svih vremena, dosta je uticala na razvoj tvoje ličnosti. Da li te je grlila nakon pada sa bicikle ili odbijala da se igra žmurke sa tobom – svejedno je. I na jedan i na drugi način, uticala je na tvoj karakter.

2. Sa njom uvek možeš iskreno da popričaš.
Ponekad je teško otvoriti se roditeljima ili prijateljima. Zato je sestra tu. Ona uvek razume.

3. Pripremila je roditelje za tvoj dolazak!
Sve (vaspitne) metode prvo su se lomile na starijoj sestri, pa onda na tebi. I ako su na neki način mama i tata grešili u njenom vaspitanju, na tebi su sve to ispravili!

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

tumblr_npbrsm1CCH1uwzzszo5_500
tumblr.com

4. Od nje se mnogo toga nauči
Sva ona kul muzika koju slušaš i stil koji furaš u osnovnoj i srednjoj… sve se to pokupi od starije sestre!

5. Uvek je tu za tebe!
Sve će doći i proći, ali ljubav i podrška koju sestra može da ti pruži teško. Sjajno je znati da imaš tako čvrst oslonac u životu.

6. Uvek hoće da ti učini!
Kad ste bili klinci, krišom ti je kupovala slatkiše. Kad ste malo porasli, preko nje se nabavilo i prvo pivo i sa njom je bilo lakše ući na prvu žurku. I držala ti je glavu dok si povraćao/-la dušu posle te iste žurke!

tumblr_inline_n2q4sedgqw1s1jf25
tumblr.com

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar