facebook
🔔

6 razloga zbog kojih je imati stariju sestru najbolja stvar na svetu

1. Starija sestra ti pomaže da se razviješ kao ličnost.
Bez obzira na to da li se u toku tvog odrastanja ponašala kao totalni kreten ili najbrižnija seka svih vremena, dosta je uticala na razvoj tvoje ličnosti. Da li te je grlila nakon pada sa bicikle ili odbijala da se igra žmurke sa tobom – svejedno je. I na jedan i na drugi način, uticala je na tvoj karakter.

2. Sa njom uvek možeš iskreno da popričaš.
Ponekad je teško otvoriti se roditeljima ili prijateljima. Zato je sestra tu. Ona uvek razume.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

3. Pripremila je roditelje za tvoj dolazak!
Sve (vaspitne) metode prvo su se lomile na starijoj sestri, pa onda na tebi. I ako su na neki način mama i tata grešili u njenom vaspitanju, na tebi su sve to ispravili!

tumblr_npbrsm1CCH1uwzzszo5_500
tumblr.com

4. Od nje se mnogo toga nauči
Sva ona kul muzika koju slušaš i stil koji furaš u osnovnoj i srednjoj… sve se to pokupi od starije sestre!

5. Uvek je tu za tebe!
Sve će doći i proći, ali ljubav i podrška koju sestra može da ti pruži teško. Sjajno je znati da imaš tako čvrst oslonac u životu.

6. Uvek hoće da ti učini!
Kad ste bili klinci, krišom ti je kupovala slatkiše. Kad ste malo porasli, preko nje se nabavilo i prvo pivo i sa njom je bilo lakše ući na prvu žurku. I držala ti je glavu dok si povraćao/-la dušu posle te iste žurke!

tumblr_inline_n2q4sedgqw1s1jf25
tumblr.com

Komentari

Komentara

Leave a Reply

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,