facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 1

Bahar, tek rodjena djevojcica odlazi u ruke drugih roditelja po naredbi njenog djeda koji dijete daje Ilijasu i njegovoj zeni te im daje novac kako bi otisli sto dalje od njih i odgajali tek rodjenu djevojcicu koju treba da nazovu imenom Bahar jer je njena prava majka zeljela da se tako zove. Bahar je sada porasla, lijepa i lijepo odgojena djevojka koja se bori kako bi pomogla svojim roditeljima za koje ne zna da joj nisu pravi. Evsun, njena sestra je drugacija dosta od Bahar, ona je razmazena i sve zeli na tanjuru. Njihovi roditelji se svadjaju po ko zna koji put zbog loseg stanja kada je novac u pitanju. Nuran galami na Ilijasa zbog novca sto mu ne salje za unuku. Nuran ipak ne smatra Bahar svojom kcerkom, vise vuce za Evsun i tako govori i Ilijasu da je bolje da se pobrine za svoju pravu kcerku a ne za neko dijete koje je doslo da strane. Iako je Bahar prelijepo odgojena djevojka i ako im sve donosi na tanjur. Nuran kaze Ilijasu ako ne ode do Jusufa i ne donese novac da ce izbaciti Bahar na ulicu. Mehmet Emir Atahan je pravi otac Bahar. Erkan je dosao i sav bijesan trazi Ardu zeli ga ubiti. Bahar radi u jednoj slasticarnoj. Evsun i Secil odlaze u zlataru i kradu narukvice. Ates je stalna musterija kod Bahar u slasticarnoj, narocito kada sazna da je kcerka njegovog Mehmet Emira Atahana..Jusuf beg je odlucio i rekao Mehmet Emiru da ima kcerku i da ce se sastati sa njom veceras i to saznaju Ilijas i Nuran koji su sokirani nakon saznanja..

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,