facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 1

Bahar, tek rodjena djevojcica odlazi u ruke drugih roditelja po naredbi njenog djeda koji dijete daje Ilijasu i njegovoj zeni te im daje novac kako bi otisli sto dalje od njih i odgajali tek rodjenu djevojcicu koju treba da nazovu imenom Bahar jer je njena prava majka zeljela da se tako zove. Bahar je sada porasla, lijepa i lijepo odgojena djevojka koja se bori kako bi pomogla svojim roditeljima za koje ne zna da joj nisu pravi. Evsun, njena sestra je drugacija dosta od Bahar, ona je razmazena i sve zeli na tanjuru. Njihovi roditelji se svadjaju po ko zna koji put zbog loseg stanja kada je novac u pitanju. Nuran galami na Ilijasa zbog novca sto mu ne salje za unuku. Nuran ipak ne smatra Bahar svojom kcerkom, vise vuce za Evsun i tako govori i Ilijasu da je bolje da se pobrine za svoju pravu kcerku a ne za neko dijete koje je doslo da strane. Iako je Bahar prelijepo odgojena djevojka i ako im sve donosi na tanjur. Nuran kaze Ilijasu ako ne ode do Jusufa i ne donese novac da ce izbaciti Bahar na ulicu. Mehmet Emir Atahan je pravi otac Bahar. Erkan je dosao i sav bijesan trazi Ardu zeli ga ubiti. Bahar radi u jednoj slasticarnoj. Evsun i Secil odlaze u zlataru i kradu narukvice. Ates je stalna musterija kod Bahar u slasticarnoj, narocito kada sazna da je kcerka njegovog Mehmet Emira Atahana..Jusuf beg je odlucio i rekao Mehmet Emiru da ima kcerku i da ce se sastati sa njom veceras i to saznaju Ilijas i Nuran koji su sokirani nakon saznanja..

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara