facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 10

Efsun nazove Atesa kada shvati da je neko prati i on ostavi Bahar i kaze joj da mu oprosti jer je morao samo da ode nesto hitno uraditi. Ates odlazi da pomogne Efsun. Hulija kaze muzu da se vise nece vidjati sa tom djevojkom inace ce ga unistiti. Ates dolazi do Efsun i pita je gdje je taj covjek a ona mu ga pokaze nakon cega Ates pocne trcati za njim ali mu umakne. Ates nakon sto se vidi sa Bahar onda joj sve lijepo isprica. Policija dolazi i zele da sruse kucu od Nuran i Ilijasa. Covjek kojeg je unajmila Hulija odlazi na fakultet i provjerava Efsun te sazna da ona uopste nije ni upisala fakultet i javlja Huliji..

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara