facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 12

Bahar je ugledala Efsun da se ljubi s nekim, da li je to Alp ovaj put? Nakon toga odlazi pored mora da se malo odmori. Jeste, ovaj put je Bahar vidjela Efsun sa Alpom da se ljubi. Bahar shvata da joj je Ates govorio istinu. Bahar sazna da je ipak njena sestra Efsun varala i lagala te da je ipak Ates bio u pravu. Nakon sto se suoce njih dvije, Efsun joj sve prizna i kaze da nije uspjesna kao Bahar, da je zbog nje postala lazljivica, lopov i sve ostalo. Bahar je sad svjesna da je Efsun ne voli i da igra protiv nje. Kada joj kaze da joj je uzela Apla pa ce tako isto i ATesa, Bahar udari Efsun i otjera je govoreci joj da joj nije vise sestra na sta joj Efsun odgovori da ona ionako nije njena sestra. Bahar je ocajna. Nuran i Ilijas razmisljaju kako ce tijelo Jusufovo prebaciti. Bahar se sretne sa Efsun ponovo i kaze joj da im je to zadnji put da se vide i da joj od sada nije sestra i da nikada nece biti..Nakon svega toga Bahar ode do Alpa i sve joj on isprica kako je njega sve nagovarala Efsun. Bahar je bez rijeci. Bahar odlazi do ATesa i kaze mu sve da je bio u pravu i da joj oprosti..

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara