facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 12

Bahar je ugledala Efsun da se ljubi s nekim, da li je to Alp ovaj put? Nakon toga odlazi pored mora da se malo odmori. Jeste, ovaj put je Bahar vidjela Efsun sa Alpom da se ljubi. Bahar shvata da joj je Ates govorio istinu. Bahar sazna da je ipak njena sestra Efsun varala i lagala te da je ipak Ates bio u pravu. Nakon sto se suoce njih dvije, Efsun joj sve prizna i kaze da nije uspjesna kao Bahar, da je zbog nje postala lazljivica, lopov i sve ostalo. Bahar je sad svjesna da je Efsun ne voli i da igra protiv nje. Kada joj kaze da joj je uzela Apla pa ce tako isto i ATesa, Bahar udari Efsun i otjera je govoreci joj da joj nije vise sestra na sta joj Efsun odgovori da ona ionako nije njena sestra. Bahar je ocajna. Nuran i Ilijas razmisljaju kako ce tijelo Jusufovo prebaciti. Bahar se sretne sa Efsun ponovo i kaze joj da im je to zadnji put da se vide i da joj od sada nije sestra i da nikada nece biti..Nakon svega toga Bahar ode do Alpa i sve joj on isprica kako je njega sve nagovarala Efsun. Bahar je bez rijeci. Bahar odlazi do ATesa i kaze mu sve da je bio u pravu i da joj oprosti..

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,