facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 13

Ilijasu dolaze da ruse kucu nakon cega Nuran i Ilijas izadju i kazu da ne dopustaju.Na kraju ipak dolazi nacelnik koji zaustavlja rusenje kuca u toj ulici. Svi su sretni nakon toga. Sad se svi pitaju ko je zaustavio to rusenje. Hulija trazi od Asima telefon da vidi da li je laze ali on joj naravno ne da telefon. Efsunina priajteljica je ta koja je sa Asimom. Efsun odlazi kod Bahar u kancelariju i vidi tamo cvijece koje joj je slao ATes ali nju Bahar ignorise samo. Efsun javlja ATesu da je presreo opet onaj covjek te je uhvatio za vrat i rekao da kaze svom decku da ne rovi po starim knjigama. Posto su rezultati dnk testa pokazali da je Efsun kcerka prava iako je to sve ona potplatila, ona postaje zvanicno njegova kcerka i dio njihove obitelji..

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,