facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 14

Bahar je odlucila napustiti konak i svoje te odlazi sa Atesom i njegovom tetkom. Ilijasu je najteze iako nije svejedno ni Nuran a Efsun je svejedno sto odlazi. Ilijas kaze Nuran da su one krive jer je Bahar otisla a kaze kako je ocito da je Ates voli kada je cak dosao sa tetkom tu da trazi njenu ruku. Bahar je dosla sa Atesom i tetkom u njihov novi dom i napokon su sretni skupa. Efsun dolazi kod Bahar i pravi joj scene ispred stana dok se drugi stanari zale na buku i kazu da ce drugi put zvati policiju. Efsun uzima tablete iz frizidera i zaspe se tabletama govoreci da voli Atesa. Ates i Bahar odlaze da kupe sebi prstenje za zaruke. Hulija i Asim odlaze na veceru kako bi razgovarali. Ona mu kaze da su ovog ljeta trebali ici sa Muge u Pariz na godisnji. Bahar i Ates su se vjerili i dolaze saopstiti tetki lijepu vijest…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara