facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 6

Bahar je pocela da radi kod Atesa i Mehmet Emira u tvrtki njihovoj kao sekretarica. Nuran i Ilijas moraju da se opravdaju da se izvuku da nisu ubili Jusufa te smisljaju plan da prijave Mehmeta Emira za nestanak Jusufa. Ates se prisjeca kako su mu ubili majku dok je on bio ispod kreveta is ve gledao te je pronasao potrebne podatke zbog kojih ce osvetiti majcinu smrt. Policija samo ode nakon izjave Mehmeta. Sada Efsun zivi odmah pored svoje sestre Bahar i njenih roditelja jer su doselili u zgradu pored njih. Bahar svaki dan dobije buket ruza u kancelariju. Asim i Holya se ponovo prepucavaju. Hulija zeli upisati Efsun na fakultet. Alp je momak koji zeli da navodno ozeni Bahar ali se stalno vidja sa Efsun i imaju jako intimne trenutke. Efsun zeli da se on ozeni sa Bahar i da ce se nakon toganjih dvoje stalno vidjati a da se sada moraju paziti…Ates salje poruku Bahar da se Alp vidja sa njenom sestrom i da ce se danas naci u hotelu te da dodje i da se uvjeri.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara