facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 6

Bahar je pocela da radi kod Atesa i Mehmet Emira u tvrtki njihovoj kao sekretarica. Nuran i Ilijas moraju da se opravdaju da se izvuku da nisu ubili Jusufa te smisljaju plan da prijave Mehmeta Emira za nestanak Jusufa. Ates se prisjeca kako su mu ubili majku dok je on bio ispod kreveta is ve gledao te je pronasao potrebne podatke zbog kojih ce osvetiti majcinu smrt. Policija samo ode nakon izjave Mehmeta. Sada Efsun zivi odmah pored svoje sestre Bahar i njenih roditelja jer su doselili u zgradu pored njih. Bahar svaki dan dobije buket ruza u kancelariju. Asim i Holya se ponovo prepucavaju. Hulija zeli upisati Efsun na fakultet. Alp je momak koji zeli da navodno ozeni Bahar ali se stalno vidja sa Efsun i imaju jako intimne trenutke. Efsun zeli da se on ozeni sa Bahar i da ce se nakon toganjih dvoje stalno vidjati a da se sada moraju paziti…Ates salje poruku Bahar da se Alp vidja sa njenom sestrom i da ce se danas naci u hotelu te da dodje i da se uvjeri.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,