facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 7

Bahar dolazi tamo i zatekne sestru sa Alpom i nakon toga je nazove Ates ali se ne prestavlja i ona ne zna ko je te mu ona kaze da nikad nece zaboraviti sramotu koju joj je sestra uradila danas. Atesu je tesko jer je shvatio da je Bahar dobra srca. Zeleci da ubije Mehmet Emira da osveti smrt amidze, Osman upuca Atesa koji se bacio ispred njega i koji lezi na zemlji. Zovu odmah hitnu a Bahar kada vidi Atesa da lezi odmah mu pritrci. Bahar place a Efsun tek nekad vidi da se nesto desilo. Komesari ispituju Ilijasa i Nuran o Jusufovoj smrti. Policiji javljaju da su nasli Jusufovo tijelo. Mehmet Emir je ubio Atesovu majku iako je on njemu ovaj put spasio zivot umjesto da ga pusti da umre.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,