facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 8

Ates trazi od Mehmeta da urade dnk test ocinstva sa Efsun jer mu treba nesto. Efsun je nagovorila Alpa da dodje i da isprosi Bahar od njenih roditelja i bas u trenu kada su Ates i Efsun pricali da trebaju ici u bolnicu da izvadi onakrv dolaze Atesovi sa njim. Ates pita Efsun sto su dosli a Efsun sva sretna kaze da su danas Baharine zaruke a da ce se poslije toga uzeti. Nuran je sve to isplanirala sa Efsun za zaruke i Ilijas nije znao. Bahar kaze ocu da ne zeli da se uda za Alpa. Bahar ne pristaje na brak sa Alpom. Dok se Efsun i Nuran dogovaraju da ovaj put nece moci proci na testu dnk testa jer ga ovaj put mora napraviti pred njima kako bi usla u testament i naslijedila bogastvo cuje ih jedna osoba koja sazna da Efsun nije Mehmet Emirova kcerka vec Bahar. Ates dolazi po Efsun i kaze da krene sa njim na jedno mjesto. Kada tamo dodju Ates joj kaze da su dosli do suda da idu uzeti pecat i da idu onda vaditi test dnk, Efsun je u soku.,..

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,