facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 8

Ates trazi od Mehmeta da urade dnk test ocinstva sa Efsun jer mu treba nesto. Efsun je nagovorila Alpa da dodje i da isprosi Bahar od njenih roditelja i bas u trenu kada su Ates i Efsun pricali da trebaju ici u bolnicu da izvadi onakrv dolaze Atesovi sa njim. Ates pita Efsun sto su dosli a Efsun sva sretna kaze da su danas Baharine zaruke a da ce se poslije toga uzeti. Nuran je sve to isplanirala sa Efsun za zaruke i Ilijas nije znao. Bahar kaze ocu da ne zeli da se uda za Alpa. Bahar ne pristaje na brak sa Alpom. Dok se Efsun i Nuran dogovaraju da ovaj put nece moci proci na testu dnk testa jer ga ovaj put mora napraviti pred njima kako bi usla u testament i naslijedila bogastvo cuje ih jedna osoba koja sazna da Efsun nije Mehmet Emirova kcerka vec Bahar. Ates dolazi po Efsun i kaze da krene sa njim na jedno mjesto. Kada tamo dodju Ates joj kaze da su dosli do suda da idu uzeti pecat i da idu onda vaditi test dnk, Efsun je u soku.,..

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara