facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 9

Bejza je cula razgovor izmedju Nuran i Efsun te su morale i bile primorane da joj daju mnogo novca kako bi sutila. Efsun je sad sa Atesom kako bi preuzela porodicnu listu a poslije toga da idu izvaditi krv. Efsun je uzela pecat na ruku kako niko osim nje ne bi mogao dati krv umjesto nje. Efsun nakon toga treba ici dati krv ali ona govori Atesu da ima zakazan sastanak ali Ates je uporan da uradi i to da vec jednom postane dio liste porodice njenog oca. Ona nazove majku i kaze joj u kakvoj je situaciji. Nuran kaze Efsun da samo izadje kako zna i da ne daje krv. Nakon sto nekoliko puta odbije uci Efsun da uradi dnk, Ates je sve sigurniji da onanije kcerka Mehmet Emira. Na kraju je ipak Efsun nagovorila doktora koji je radio u laboratoriju da mu odnese mnogo novca kako bi zamijenila kosu svoje sestre..Ates opet odlazi po Bahar. Bahar shvata da je majka ne voli kao Efsun i place govoreci to ocu…Hulya je naredila jednom covjeku da prati Efsun i on to radi. Bahar i Ates su odlucili da postanu djevojka i momak..

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,