facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 9

Bejza je cula razgovor izmedju Nuran i Efsun te su morale i bile primorane da joj daju mnogo novca kako bi sutila. Efsun je sad sa Atesom kako bi preuzela porodicnu listu a poslije toga da idu izvaditi krv. Efsun je uzela pecat na ruku kako niko osim nje ne bi mogao dati krv umjesto nje. Efsun nakon toga treba ici dati krv ali ona govori Atesu da ima zakazan sastanak ali Ates je uporan da uradi i to da vec jednom postane dio liste porodice njenog oca. Ona nazove majku i kaze joj u kakvoj je situaciji. Nuran kaze Efsun da samo izadje kako zna i da ne daje krv. Nakon sto nekoliko puta odbije uci Efsun da uradi dnk, Ates je sve sigurniji da onanije kcerka Mehmet Emira. Na kraju je ipak Efsun nagovorila doktora koji je radio u laboratoriju da mu odnese mnogo novca kako bi zamijenila kosu svoje sestre..Ates opet odlazi po Bahar. Bahar shvata da je majka ne voli kao Efsun i place govoreci to ocu…Hulya je naredila jednom covjeku da prati Efsun i on to radi. Bahar i Ates su odlucili da postanu djevojka i momak..

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara