facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 1

Kemal je momak koji ima srece kada je njegova porodica u pitanju. Njegov otac sve ulaze u njegovo obrazovanje. Kemal javlja ocu dok je otac na poslu kako je imao 90 bodova na ispitu koji je polozio sto jako obraduje oca. Kemalov drugi brat radi sa ocem i pomalo je ljubomora na oca. Kemal dok se vracao sa fakulteta sretne Nihan djevojku koja je igrom slucaja usla u isti autobus u kome je bio Kemal te pada nejmu u zagrljaj jer autobus naglo krene, te mu se ona sva izgubljena izvinjava sto njemu bas i prija. Kemalu se ocito svidjela Nihan. Emir, Nihanin prijatelj je pomalo nervozan jer nije za njen rodjendan bio s njom nasamo, iako  mu Nihan kaze da je to normalno jer joj je rodjendan te mora biti sa svima pomalo. Nakon sto Emir cvrsto uhvati Nihan, Nihan ga odgurne od sebe jer vidi koliki je manijak te pred svima kaze to. Nihan je uzela jahtu i htjela da krene jer joj je Emir upropastio zabavu. Ali pada u vodu te je spasava isti decko kao i u autobusu, Kemal. Nihan sazna da Kemal radi na jahtama, da boji i slicno tome, brusi i jos stosta. Nihan se sprijateljila sa Kemalom, provode sve vise vremena skupa. Emir je ocajan zbog Nihan. Nihan prica Kemalu kakva je ona osoba. Na kraju nakon sto su toliko vremena odmah proveli skupa, Nihan i Kemal dolaze i do poljupca i to na jahti. Emir iskoristi priliku te uzima Ozana kako bi mu pomogao da vrati Nihan, te je poziva na imanje jer Ozanu nije dobro. Nihan zeli cuti Ozana te cuje njegov glas i on joj kaze da je nekoga ubio. Nihan dolazi odmah Kemal dolazi kuci i kaze svojima da ce ubrzo ici traziti ruku njegove djevojke. Kemal pozove Nihan na dorucak i zaprosi je. Nihan odbija Kemala govoreci mu da je prinudjena da ga odbije i da ne moze zivjeti sa njim.Vildan, Nihanina majka dolazi do Kemalovog oca i trazi od njega da njegov sin ne proganja nejnu kcerku vise. Kemal dolazi i kaze Vildan da razgovaraju njih dvoje. Vildan kaze da je Nihan vjerena za Emira, to je sve povezao slucaj mrtve osobe koju je sve nastimao Emir samo kako bi ucijenio Nihan. Nihan se ponovo desi ista stvar da joj se zapetlja konopac te da pada ponovo sa jahte i ponovo je spasava Kemal.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara