facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 11

Kemal pita Nihan da li je dolazila sa njim u tu kucu veceras. Nihansamo suti i gleda u njega. Emir s druge strane pita Tarika moze li mu vjerovati, da li ga je ikad izdao. Tarik ga sa strahom gleda. Tarik je bez rijeci. Kemal kaze nihan da nece dozvoliti da kvari Emir njihova sjecanja na tu kucu. Otac pita kcer da li je Kemalovi zele zaista? Kemal kaze da ne zeli nikoga da dolazi u tu kucu osim njih dvoje. Nihan se sprema da ode. Nihan kaze njena majka da zeli sjednu i popricaju malo. Nihan kaze Kemalu da je pusti ali on kaze da ne moze…Kemal govori Nihan zar mu ne vjeruje zar mu tako ne smije reci istinu. Kemalu javlja brat da je nesto nasao u vezi ubistva. Sema zove Zejneb i Salih je sretne pitajuci je sta je i zasto joj se zuri. Kemal nazove Nihan i kaze joj da je jos malo ostalo da se sazna istina…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara