facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 12

mal nazove Nihan i kaze joj da ce pronaci onoga koji joj je svezao ruke i ucinio je nijemom, kaze kako je nasao dokaze neke te da ce otkriti sta se desilo te noci. Nihan javlja ocu da je Kemal krenuo u potragu za istinom. Nihan je zabrinuta a ne zna sta je to Kemal pronasao. Kemal saznaje da je na snimcima neko ubistvo koje je pocinio Nihanin brat i prikrio ih te postao saucesnik. Emira nazove djevojka s kojom se vidja te se Nihan javlja ali ona ne zna da je nihan s druge strane telefona. Kemal je saznao da je Nihanin brat ubio nekoga te sad sumnja da je otkrio istinu te da mu to Nihan krije. Nihan i Kemal odlaze na caj. Nihan se prisjeca lijepih trenutaka sa Kemalom…Zejneb kaze Salihu da ga ne voli…Emir i Kemal se prirjecuju na sastanku te ga Kemal ponizi. Nihan se nadje sa Zejneb na kafi i pita je da li se vidja sa Emirom, kaze joj da je ne laze jer je vidjela da je zvala Emira. Emir odlazi do oca i zaprijetimu da ce izgubiti svog sina ukoliko mu jos nesto uradi iza ledja. Nihan kaze Zejneb da je Emir opasan i da ce se kajati. Zejnebse vidi sa Emirom i kaze mu da je danas bila sa Nihan te da joj je ona rekla da je Emir s njom kako bi povrijedio njenog brata. Nihan je za petama Emiru i Zejneb stoji iza njih u autu i zove Emira ali on joj samo prekida. Kemal zove Lejlu i pita je da li je pricala sa Nihan danas. Ona  joj kaze da jeste i da je ok.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara