facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 12

mal nazove Nihan i kaze joj da ce pronaci onoga koji joj je svezao ruke i ucinio je nijemom, kaze kako je nasao dokaze neke te da ce otkriti sta se desilo te noci. Nihan javlja ocu da je Kemal krenuo u potragu za istinom. Nihan je zabrinuta a ne zna sta je to Kemal pronasao. Kemal saznaje da je na snimcima neko ubistvo koje je pocinio Nihanin brat i prikrio ih te postao saucesnik. Emira nazove djevojka s kojom se vidja te se Nihan javlja ali ona ne zna da je nihan s druge strane telefona. Kemal je saznao da je Nihanin brat ubio nekoga te sad sumnja da je otkrio istinu te da mu to Nihan krije. Nihan i Kemal odlaze na caj. Nihan se prisjeca lijepih trenutaka sa Kemalom…Zejneb kaze Salihu da ga ne voli…Emir i Kemal se prirjecuju na sastanku te ga Kemal ponizi. Nihan se nadje sa Zejneb na kafi i pita je da li se vidja sa Emirom, kaze joj da je ne laze jer je vidjela da je zvala Emira. Emir odlazi do oca i zaprijetimu da ce izgubiti svog sina ukoliko mu jos nesto uradi iza ledja. Nihan kaze Zejneb da je Emir opasan i da ce se kajati. Zejnebse vidi sa Emirom i kaze mu da je danas bila sa Nihan te da joj je ona rekla da je Emir s njom kako bi povrijedio njenog brata. Nihan je za petama Emiru i Zejneb stoji iza njih u autu i zove Emira ali on joj samo prekida. Kemal zove Lejlu i pita je da li je pricala sa Nihan danas. Ona  joj kaze da jeste i da je ok.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,