facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 13

Nihan se vraca do Kemala i vidi ga kako lezi ispred auta te pocne plakati i dozivati ga. Ne moze da vjeruje da ne reaguje na njeno dozivanje. Govori mu kako sada ne moze da ga izgubi. Moli ga da otvori oci ali uzalud. Nakon sto ga Nihan stavi u auto moli ga i dalje da dodje sebii da otvori oci ali Kemal na kratko samo otvori oci, pogleda je i ponovo ih zatvori…Kemal je u bolnici i doktori su ga pregledali dali mu sta je potrebno i Nihan mu uzima ruku nakon cega on i progleda. Nihan je drago. Kemal izlazi iz bolnice i odlazi se obracunati sa osobama koje su mu napravile stetu. Kemalovo ranjavanje ponovo okuplja porodicu. I Asu je tu koja se ne odvaja ni korak od ranjenog Kemala. Primorana da gleda kako Asu i Kemal postaju bliskiji zbog nesretne okolnosti, Nihan počinje da biva sve više i više ljubomorna. Kemalov odnos prema Asu razbit će joj srce.Vildan i Onder se plaše da će svakog trenutka Lejla ispričati sve Nihan, da joj je tetka a to će sve saznati i Emir. Čim je Emir to saznao, probat će da još jednom naškodi porodici Sezin. Otkrivena tajna će suočiti Nihan i Lejlu lice u lice. Tu će nastati i mala dilema između nje i Kemala. Nihan je sigurna da jedino u koga može da vjeruje je Kemal. Sada mu je sve bliža da mu sve ispriča.Nihan vidi snimak kako Emir naredjuje da nekoga ubiju njegovi ljudi i kako iznose tijelo. Nakon toga ona pocinje da neizmjerno mrzi Emira. Emir prijeti Kemalu i kaze mu da ce se kajati zbog ucinjenog. Zejneb odlazi do Emira i kaze mu da ga mnogo voli ali Emir je ovaj put pokazao pravo lice zbog cega Zejneb shvata Nihanine rijeci. Nihan saznaje da su i njeni roditelji povezani sa Emirovim spletkama te odlazi Lejli traziti pomoc. Prvo se izgovori roditeljima i onda odlazi do Lejle traziti savjet. Lejla joj kaze da je jedino rjesenje da se spasi tako sto ce Kemalu reci istinu koju krije od njega, Nihan  odlazi do Kemala i kaze mu da je previse umorna…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara