facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 14

Nihan na kraju ipak odlucuje da Kemal sazna za istinu koju je tolike godine krila od njega. Nihan će sve ispričati Kemalu, kao i za brak sa Emirom. Nihan mu govori da Ozan neće moći preživjeti ni dan iza rešetaka i moli ga da se više ne miješa u to i prihvati kako jeste. Kemal prvo pristaje ali kasnije nalazi nešto bitno u vezi one noći i nastavlja sa istragom dalje bez Nihaninog znanja. Nihan ne želi da bude sa porodicom koja ju je tolike godine lagala u vezi Lejle i donosi odluku da ode od kuće. Želi da bude daleko od njih, i odlazi živjeti kod Lejle. Kod Lejle jedan neočekivani gost bit će pravo iznenađenje i ona i Kemal provode lijepo veče zajedno. Emir shvata nakon provede noći u zatvoru da mu ime i status apsolutno ništa ne znače i to ga jako čudi. Nastavlja sa napadima na Kemala. Počinje da gnjavi Kemala kako bi ga što više povrijedio. Kuje nove planove i baca se na njegovu porodicu. Odlučuje da više ne posluje sa Kemalom, a kome je spremio malo iznenađenje. Kemal biva uhvaćen nespreman, i koristi svaku situaciju u svoju korist. Kemal uspijeva da pronađe važnu informaciju u vezi one noći, koja će pomoći Nihan da se konačno riješi Emira. Kemal zaustavlja Emira i kaze da se drzi podalje od njega i Nihan. Emir zna na koju stranu ponovo da ide i kako da se osveti Kemalu. Odlazi sa Zejneb i ona ga pita kamo idu na sta joj odgovara da ce saznati kada dodje vrijeme za to. Emir je odlucio da odvede Zejneb u hotel i da provede s njom vece i to i uradi na sta Kemal poludi kada ga nazove sestra placuci…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara