facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 2

Nakon sto je spasio Kemal, Nihan ga doziva ali on se sakrio jer ne zeli da je vidi. Nihan kaze da je sigurna kako je on spasio a ne kapetan koji je izvukao, sto i jeste tacno. Nihan sjeda u auto i bjezi od novinara. Dok se Kemal oprasta od svojih, Nihan ga posmatra sa strane i krije se dok place. Salih odlazi sa njim. Nihan pokusava da ga dobije ali uzalud. Kemal dolazi kod osobe koju mnogo voli, i tu dolazi i Nihan koju jednostavno na lijep nacin samo izbace i kazu da se ne petlja vise u Kemalov zivot. Tesko je i Nihan i Kemalu, ali sudbina im je tako priredila. Nihan odlazi kuci te Emir dolazi i pita je sta joj je, ona kaze da ga nema sta brinuti. Emir je pita sto ga tako mrzi a ona mu kaze da je pusti. Emir kaze Nihan da je tolike godine cekao na tren da bude njegova. Emir je ucjenjuje za smrt. Nihan se smjeska iako joj nije do toga. Tesko joj pada sve to. Kemal se nasao sa Nihan i nakon sto su razgovarali on joj kaze da je u njemu samo mrznja ostala a da je ljubav izgorila, a Nihan mu kaze da je ona ta koja ga jos uvijek voli i kamo srece da mu samo moze reci istinu, sve bi mu bilo jasno. Nihan samo zamislja Kemala gdje god da krene. Emir je poslao pozivnicu na vjencanje za Kemala. Emir namiguje svojoj saucesnici. Kemal dolazi na zabavu kod Nihan te on pozeli srecu Nihan.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,