facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 2

Nakon sto je spasio Kemal, Nihan ga doziva ali on se sakrio jer ne zeli da je vidi. Nihan kaze da je sigurna kako je on spasio a ne kapetan koji je izvukao, sto i jeste tacno. Nihan sjeda u auto i bjezi od novinara. Dok se Kemal oprasta od svojih, Nihan ga posmatra sa strane i krije se dok place. Salih odlazi sa njim. Nihan pokusava da ga dobije ali uzalud. Kemal dolazi kod osobe koju mnogo voli, i tu dolazi i Nihan koju jednostavno na lijep nacin samo izbace i kazu da se ne petlja vise u Kemalov zivot. Tesko je i Nihan i Kemalu, ali sudbina im je tako priredila. Nihan odlazi kuci te Emir dolazi i pita je sta joj je, ona kaze da ga nema sta brinuti. Emir je pita sto ga tako mrzi a ona mu kaze da je pusti. Emir kaze Nihan da je tolike godine cekao na tren da bude njegova. Emir je ucjenjuje za smrt. Nihan se smjeska iako joj nije do toga. Tesko joj pada sve to. Kemal se nasao sa Nihan i nakon sto su razgovarali on joj kaze da je u njemu samo mrznja ostala a da je ljubav izgorila, a Nihan mu kaze da je ona ta koja ga jos uvijek voli i kamo srece da mu samo moze reci istinu, sve bi mu bilo jasno. Nihan samo zamislja Kemala gdje god da krene. Emir je poslao pozivnicu na vjencanje za Kemala. Emir namiguje svojoj saucesnici. Kemal dolazi na zabavu kod Nihan te on pozeli srecu Nihan.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara