facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 3

Nakon sto se Kemal pojavi na Nihaninoj zabavi godisnjice braka i kaze da poznaje Nihan iznenadi se Emir a i Nihan sto je priznao da je zna. Emir kaze da Nihan ostaje pored njega inace ce ubiti Kemala pred svima. Nihanina majka se sva izgubi kada vidi Kemala. Emir i Kemal su poslovni partneri. Dok Nihan suti i guta, Kemal kaze da se vratio u svoju domovinu te da se nema namjeru vracati jer mu je sve nedostajalo, kao i svi. Nihan nakon toga okrece ledja jer ne moze izdrzati. Dok Nihan plese sa Emirom, Kemal je samo posmatra i ne sklanja pogled sa nje..Svi misle kako se Kemal vratio kako bi se osvetio, da li je to zaista istina??? Jasemin dolazi do Nihan i pita je sta se desilo a ona joj kaze da je sve sto zna da Emir i Kemal rade skupa i da je dosao na zabavu. Asu zove Kemala i on kaze joj da se nece vratiti.
Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,