facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 3

Nakon sto se Kemal pojavi na Nihaninoj zabavi godisnjice braka i kaze da poznaje Nihan iznenadi se Emir a i Nihan sto je priznao da je zna. Emir kaze da Nihan ostaje pored njega inace ce ubiti Kemala pred svima. Nihanina majka se sva izgubi kada vidi Kemala. Emir i Kemal su poslovni partneri. Dok Nihan suti i guta, Kemal kaze da se vratio u svoju domovinu te da se nema namjeru vracati jer mu je sve nedostajalo, kao i svi. Nihan nakon toga okrece ledja jer ne moze izdrzati. Dok Nihan plese sa Emirom, Kemal je samo posmatra i ne sklanja pogled sa nje..Svi misle kako se Kemal vratio kako bi se osvetio, da li je to zaista istina??? Jasemin dolazi do Nihan i pita je sta se desilo a ona joj kaze da je sve sto zna da Emir i Kemal rade skupa i da je dosao na zabavu. Asu zove Kemala i on kaze joj da se nece vratiti.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara