facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 4

Lejla nastima Kemalu i Nihan da se nadju na trajektu oboje ih pozove kako bi razgovarali. Emir vidi da su Kemal i Nihan na tom trajektu. Tufanu Emir javlja da ga mora odvesti do tog trajekta. Kemal kaze Nihan da je znao da je ona na trajektu ne bi ni koracio na njega. Nihan je shrvana nakon toih rijeci. Nihan je sada jako tuzna zbog svega i pita se zasto sve to Kemla radi te da li je jos uvijek voli. Kemalu je takodjer tesko. Nihan odlucuje da ode u firmu kako bi vidjela Kemala i trazila od njega objasnjenje. Kemal se iznenadi kada je vidi u kancelariji. Kemal kaze kako nece dopustiti Emiru da vlada firmom vec ce sve uraditi kako bi bilo onako kako i treba. Emir je bijesan kada vidi Kemalovu sliku na knjizi. Nihanina majka kaze da nece dopustiti Kemalu da se vise priblizi Nihan. Nihan kaze da ona nije kriva za sve i da ga nije prestala voljeti vec da je on odustao. Emirov otac prijeti Kemalu i kaze da ne zeli rat sa Emirom a Kemal mu kaze sta ako ga zapravo zeli. Ko ce biti iza ledja Kemalu?’

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara