facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 5

Nihan pita Kemala zasto je dosao u firmu, zbog firme i novca ili zbog nje. Kemal joj kaze da je bio primoran da mu bude partner, nije ni znao o cemu je rijec te da ce i ona ubrzo sve saznati. Kemal je odlucio da se izvine Nihan zbog svega loseg sto joj ej ucinio i kaze joj da ce nakon svega udaljiti se od nje, jer vidi da joj je tesko nakon sto se vratio. Kemal joj kaze da ne zeli vise vidjeti kako pati. Nihan vidi Kemala kako se vodi za ruku sa nekom djevojkom. Nakon nekog vremena slucajno dodju Kemal i Nihan jedno kraj drugog te ga Nihan uhvati za ruku i stisne te mu kaze da je jos uvijek voli i da ona to vidi, a Kemal je prisloni uza zid i zeli da je poljubi a Emir ih gleda..Nihan dolazi kod Kemala u ured i kaze mu da je jedino bila njegova i ostala, iako je udata za Emira nikad nije izbrisala njihove provedene trenutke niti ga je izdala. Daje mu na kraju kofer sa svim stvarima koje je imala od njega i iz njihovih proslih dana te mu kaze da uradi sa tim sta hoce. Kaze mu i to da je bila primorana da se uda za Emira. Kemal je slijep zbog ljutnje.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara