facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 8

Kemal saznaje od djevojcice da je Nihan za njim plakala pet godina. Dok je razgledala stvari Nihan place i dolazi Kemal. Nihan mu kroz suze kaze koliko joj nedostaje. Nihan kaze Kemalu kako jednu te istu nocnu moru sanja vec pet godina te da bi voljela da je on probudi iz te nocne more. Nihan mu kaze da ga jos uvijek voli, da zeli da ga nastavi voljeti, da vidi u njegovim ocima ljubav a ne mrznju te da se zeli buditi pored njega i sve tome slicno a Emir dolazi ispred kuce i gleda u njih dok Nihan pokusava da drzi za ruku Kemala, on se opire..Da li ce na kraju Kemal popustiti i da li ce odluciti da ode sa Nihan. Nihan i Kemal se nalaze nasamo  i ona mu kaze kako bi voljela da zaborave na sve i da samo odu negdje. Nihan odluci da kaze Kemalu kakav je zapravo njen brak sa Emirom i zasto se udala.. Da li ce mu to i reci….

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara