facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 8

Kemal saznaje od djevojcice da je Nihan za njim plakala pet godina. Dok je razgledala stvari Nihan place i dolazi Kemal. Nihan mu kroz suze kaze koliko joj nedostaje. Nihan kaze Kemalu kako jednu te istu nocnu moru sanja vec pet godina te da bi voljela da je on probudi iz te nocne more. Nihan mu kaze da ga jos uvijek voli, da zeli da ga nastavi voljeti, da vidi u njegovim ocima ljubav a ne mrznju te da se zeli buditi pored njega i sve tome slicno a Emir dolazi ispred kuce i gleda u njih dok Nihan pokusava da drzi za ruku Kemala, on se opire..Da li ce na kraju Kemal popustiti i da li ce odluciti da ode sa Nihan. Nihan i Kemal se nalaze nasamo  i ona mu kaze kako bi voljela da zaborave na sve i da samo odu negdje. Nihan odluci da kaze Kemalu kakav je zapravo njen brak sa Emirom i zasto se udala.. Da li ce mu to i reci….

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,