facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 9

Emir uzima Nihan u auto i kaze joj sav ljutit da prica, ocekujuci od nje da mu isprica sve sto je bilo jer ih je vidio skupa. Kemal i Nihan zaglave i provedu noc pijani u vikendici. Nakon toga Emir uzima Nihan i odlazi sa njom kod Kemala te mu kaze da ako pipne ono sto je njegovo da ce mu ruku osjeci te nakon toga povuce Nihan i kaze mu da jeona njegova i da je ni ne pomislja uzeti  mu je. Kemal na to odgovara Emiru da ga on svakim svojim postupkom vuce ka ratu jer on nije covjek koji bi mirovao. Nihan kaze ocu kako ona ne pada vec kako je na rubu provalije, takav je njen zivot. Emir vozi Nihan i vice na nju u autu te joj kaze da je najbolje da idu u provaliju skupa tako nece biti ni krivca ni krivice. Nakon toga nailazi veliki kamion koji ce njih dvoje izbjeci ili mozda nece. Nihan kroz mrznju kaze Emiru da je pretjerao i da joj je ukrao pet godina zivota. Kemal kaze Nihan da mu nesto krije a shvata na kraju da je ona primorana biti sa Emirom i da ga ne voli. Nihan kaze Kemalu da je u velikoj nevolji te da se cuva. Poslije Nihan i Kemal su na jahti i ona mu kaze da zeli da bude njeno more, voda, ribe, valovi…Nihan vidi kod ozana da mu je ruka sprzena te shvati da je on po naredbi Emira zapalio brod.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,