facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 9

Emir uzima Nihan u auto i kaze joj sav ljutit da prica, ocekujuci od nje da mu isprica sve sto je bilo jer ih je vidio skupa. Kemal i Nihan zaglave i provedu noc pijani u vikendici. Nakon toga Emir uzima Nihan i odlazi sa njom kod Kemala te mu kaze da ako pipne ono sto je njegovo da ce mu ruku osjeci te nakon toga povuce Nihan i kaze mu da jeona njegova i da je ni ne pomislja uzeti  mu je. Kemal na to odgovara Emiru da ga on svakim svojim postupkom vuce ka ratu jer on nije covjek koji bi mirovao. Nihan kaze ocu kako ona ne pada vec kako je na rubu provalije, takav je njen zivot. Emir vozi Nihan i vice na nju u autu te joj kaze da je najbolje da idu u provaliju skupa tako nece biti ni krivca ni krivice. Nakon toga nailazi veliki kamion koji ce njih dvoje izbjeci ili mozda nece. Nihan kroz mrznju kaze Emiru da je pretjerao i da joj je ukrao pet godina zivota. Kemal kaze Nihan da mu nesto krije a shvata na kraju da je ona primorana biti sa Emirom i da ga ne voli. Nihan kaze Kemalu da je u velikoj nevolji te da se cuva. Poslije Nihan i Kemal su na jahti i ona mu kaze da zeli da bude njeno more, voda, ribe, valovi…Nihan vidi kod ozana da mu je ruka sprzena te shvati da je on po naredbi Emira zapalio brod.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara